Волинські депутати пояснили, чому Порошенко звільнив Гунчика

Волинські депутати пояснили, чому Порошенко звільнив Гунчика
Депутати Волинської обласної ради назвали ймовірні причини звільнення Володимира Гунчика з посади голови ОДА.

Про це говорили в ефірі ток-шоу «Протилежний Погляд LIVE» 23 березня, - повідомляє Конкурент.

Михайло Імберовський розповів, що, ймовірно, президент, ухвалюючи таке рішення, зважав на три ключові фактори: як на Волині відбувається децентраізація, чи ефективно використовували кошти і як будували дороги.

З його слів, при Гунчику не було конструктиву різних рівнів влади, а була риторика наше – ваше. Відтак, щоби уникнути конфронтації, Гунчика звільнили.

Святослав Кравчук запевнив, що зміна губернатора – явище нормальне, однак в Україні на це реагують гостро.

«У кожній ситуації є початок, кінець. І є кульмінація. Певно, в Адміністрації побачили, що ситуація на Волині дійшла до кульмінації, і треба ухвалювати рішення. У нас зміна губернатора – як пожар. А це нормальне явище», -– пояснив він.



Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обидва депутати помиляються, тому що не бачать в політиці далі носка свого порваного чобота. Наближають вибори і Порошенку потрібний другий термін, щоб ще кілька хомутів одягнути на тонку шию України. Різниця в голосах між ним і його опонентами може бути математичною погрішністю в1-2%.Палиця на Волині(і не лише) за рахунок прілої гречки, синтетичного сгущеного молока і дитячих футбольних полів з пластмасовою травичкою відтягне багато голосів. Буде торг, предметом якого будуть посади премєра і інші державні "хлібні крісла". Тому в нового так званого губернатора одне головне завдання: примирення двох гілок влади, примирення антагонізму, який давно вийшов з берегів. А те, що Палиця виступив в Києві на з*їзді укропівців з гучною заявою про те, що "Порошенко більше ніколи не буде президентом" - спектакль одного єврея. Іноді треба зробити крок назад, щоб потім просунутись на пять кроків вперед.
Відповісти
Ніякої кульмінації не було. Елементарна сдєлка. Один житель Алазанської долини продав другому жителю Лозанської долини область в обмін на голоси за Рабиновича на президентських виборах. І вшистко. А українців куплять, бо вони найпродажніші в світі. За пачку прєлих папірос... готові на все.
Відповісти
Останні новини
Волинські депутати пояснили, чому Порошенко звільнив Гунчика
23 березень, 2018, 22:30