Експерт назвав причину зміни голови Волинської ОДА

Експерт назвав причину зміни голови Волинської ОДА
Голову Волинської ОДА змінили напередодні президентських виборів, які відбудуться через рік.

Про це розповів голова Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу, політолог Михайло Наход в ток-шоу "Протилежний Погляд LIVE" 23 березня, - пише Конкурент.

Нагадаємо, від 23 березня посаду Володимира Гунчика зайняв Олександр Савченко.

"Гунчик виконав функцію на цій посаді. Його зняли напередодні виборів, які відбудуться через рік, бо потрібна нова людина, більш динамічна, жорстка", – зазначив він.

Наход також розповів про наслідки зміни губернатора, які можуть спіткати Волинь.

"Голова немісцевий, а це недобрий сигнал для місцевих політичних еліт. Його завдання – підготувати регіон до чергових президентських виборів. В економічному плані суттєвих рішень не буде. А в політичному плані буде складно в області і місті. Новому голові адміністрації треба вирішувати, як взаємодіяти з політсилами, які домінують в регіоні", – пояснив політолог.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Буде жорсткість з укропівцями, палицями, коломойцями і іншими так званими діячами. Олександ Савченко - це та людина, яка "укрощала" коломойського, який в свій час підїхав не БТРері до офісу "Нафтогазу". З його подачі до нинішньої пори в лондонському тумані блукає побратим-злодій Палиці і Коломойського - Лазорко. Тому пощади не буде. Недаремно вчора на зустрічі Палиця сидів сумний, ніби усю родину поховав. Сумувати є причина. І навіть плакати. А краще тікати, поки на руках не клацнули кайданки.Вотчини не буде: ні в бурштині, ні в земельних ресурсах, ні в приватних пилорамах.
Відповісти
До речення "Гунчик виконав свою функцію на цій посаді" треба добавити, що "ця функція полягала в сидінні в кріслі, не вдаряючи палець об палець". Тобто - "функція" без функції. Вельми нешановний гунчик, запамятай: штани на троні теж протираються
Відповісти
Виключно для стримування феодала палиці.Через деякий час ми його вже не побачимо в облраді,тільки на березі женевського озера і то не факт.А для простих людей нічого не зміниться,відтік до Польщі тільки посилиться.
Відповісти
Трохи довго Порошенко то робив, придушити цю дерибанду імені укропа треба було одразу після перевороту у міськраді, а так за рік стільки втрачено, скільки врадено!
Відповісти