Скандал у луцькій маршрутці: водій обізвав пасажирку

Скандал у луцькій маршрутці: водій обізвав пасажирку
У Луцьку неприємний інцидент трапився в маршрутці №12.

"Сьогодні моя дружина потрапила в неприємну історію з маршрутчиком. Повертаючись з ринку маршруткою №12 АС48-54АІ, перед зупинкою "Тарасова" натиснула кнопку повідомлення про зупинку. Водій не зупинився", - написав Петро Мастирка в Facebook.

"Одна пасажирка сказала, що кнопка швидше за все не працює, бо люди гукали до водія, просячи зупинитись. Дружина теж гукнула, щоб водій зупинився на зупинці "школа №2". Замість того, щоб зупинитись водій сказав "Треба на кнопку тиснути, коза," і додав швидкості. Зупинився тільки на зупинці "Тубдиспансер". І от аж звідти дружина з двома повними пакетами продуктів змушена була повертатися назад".

"Пробували звернутися в міську раду, то там як завжди ніхто трубку не бере або не дійсні номера. Можливо хтось знає куди можна звернутись, номери телефонів? Буду вдячний за допомогу".

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 26
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Обслуговується 12-ий маршрут товариством "Санрайз". Доводилось з ними мати вже діло і мені, тоді водій отримав по заслугам за хамство, номер (0332) 77 20 83. п.с. вони там нічого не зроблять водію, поки Ви не прийдете до них, на Зв'язківців 1. Щасти Вам
Відповісти
Що небудь!!
Відповісти
Гаряча лінія 1580 або 0661580333
Відповісти
Маршруток №12 тепер треба боятись
Відповісти
вселенської ваги...
Відповісти
1580 гаряча лінія міськради
Відповісти
Коза - це красиво. Кізонька. Добре, що не обізвав задрипаною овечкою.
Відповісти
теж цікавить куди скаржитись на цих хамів
Відповісти
Яке їхало, таке і здибало
Відповісти
проблема дозвонитися.В мене теж проблема-киця буде народжувати.Куди звернутись?Допоможiь,благаю...
Відповісти
Доброго дня, звертайтеся на сайт міськради.бо в телефонному режимі ви нічого не доб'єтеся,а ще краще з письмовою заявою звернувся в раду
Відповісти
В роду треба бити. А ше ім 5грн
Відповісти
Зловити урода на кінцевій стоянці і дати мзди. Без варіантів
Відповісти
Все життя в Луцьку живу і їзджу маршрутними таксі і чогось в мене таких ігцидентів немає. Завжди знайдеться той, кому ніяк не вродиш. Більшість всього сама нагнула словечок в бік водія, і отримала назад. Я проти образ, але треба старатись не конфліктувати і знаходити вихід з ситуації. Всі ми люди і можемо допускатись помилок, але це не є підставою ставати "поросятами". Можливо недочув...а Ви зрвзу Волиньпост, скарги в міськраду. Ще президенту з омбудсменом листа напишіть...
Відповісти
Ти шо куда звертатись. Дружину обізвали іди набий морду мудаку.
Відповісти
Тільки шось чуть не так і відразу ж в міську раду на гарясу лінію. От там запишуть вашу скаргу і шо??? І нічого. Все про вас випитають і ніхто не передзвонить навіть.Треба приходити і писати письмову скаргу тоді шось і відпишуть. А так - ніфіга. А насправді з себе почніть. Відразу ж зробіть зауваження водієві і аж до глибини душі. То не той випадок щоб жалітись. Крепко панські то вікликайте Люкс-таксі або пішечком. От якраз такий вид людей як та жіночка з її чоловіком, в більшості постійно чимось не задоволені бо самі набагато хужі. Добра і порядна людина просто піде і навіть не відреагує, шонайменше дасть зауваження. ХВАТИТЬ ЖАЛІТИСЬ НА ВСІХ.
Відповісти
Купіть собі авто .і не буде проблем
Відповісти
Ау народ!! Ми українці чи так собі? Є правила, яких треба дотримуватися усім! Да не проблема проїхати одну зупинку, коли просто гуляєш, а коли сунеш торби з продуктами, то навіщо?? Да нахамили, і що зразу в волиньпост?? Так, куди люди можуть достукатись, туди і стукають. правильно!! Зло у всіх його проявах повинно бути наказане. А те що з кимось такого не було, то це просто діло часу. Тому ми так і живемо, що все і всім сходить з рук:хамство, крадіжки, насильства і т. Д. Війна хамам
Відповісти
Скільки можна терпіти це хамство. Невже серед нас немає мужиків, якщо б одному зламати ніс, або челюсть другі би задумалися.Дякую за увагу.
Відповісти
Скільки можна терпіти це хамство. Невже серед нас немає мужиків, якщо б одному зламати ніс, або челюсть другі би задумалися.Дякую за увагу.
Відповісти
До перевізника. На маршруті 107 теж є водій який вважає себе пупом землі. До мене він нічого не говорив але на інших він слів не шкодую при чому не найліпших.
Відповісти
А ви на тій маршрутці більше не їздіть.
Відповісти
1. Переполовинити кількість маршрутів.
2. Піти до міської ради, з колективною заявою, для створення чи відділу чи комісії, яка має перевіряти всіх роботяг,стан авто, кожен день, Тому як "Санрайз" це пропускає, і якісь дії вже після інценденту.
.......
Відповісти
Підтримую водія. Похна бабу
Відповісти