На Волині автобус поїхав, не дочекавшись пасажирів

На Волині автобус поїхав, не дочекавшись пасажирів
У Ковелі автобус «Варшава – Київ» не дочекався пасажирів. Про цю пригоду написав сам пасажир Євген Альохін на сторінці у Facebook.

Чоловік зазначає, що йому довелося відчути усю принадність автоперевезень в Україні, зокрема окремого перевізника, - пише Район. Ковель.

Євген розповідає, що напередодні він купив квиток на автобус «Варшава –Київ», який мав проходити через Ковель і відправлятися о 23.00.



У день відправлення, чоловік прибув із колегами на автовокзал о 22.45 і почали розпитуватись у диспетчера, коли буде автобус. Однак, як виявилось – автобус «Варшава – Київ» уже виїхав з Ковеля, не чекаючи зазначеного у розкладі часу відправлення.

«Ми показуємо квиток, і у диспетчера починається приступ шоку... вона починає по телефону дуже емоційно з'ясовувати стосунки з диспетчером перевізника, чому автобус відправився не дочекавшись пасажира... із побаченого було видно, що диспетчер перевізника кидала трубку, т.к диспетчер автовокзалу кілька разів їй передзвонювала», – стверджує Євген.

Разом з диспетчеркою знайшовши мобільний номер телефону водія автобуса і нарешті дотелефонувавшись до нього, виявилось, що автобус уже у Голобах, а це 27 кілометрів від автовокзалу. Тоді люди вирішують наздоганяти автобус на машині, домовившись, що водій автобуса зачекає їх у Голобах.

«Приїжджаємо. Набираємо водія. Він спокійним тоном повідомляє, що вони нас не дочекалися, і поїхали ... Я починаю трохи на нього обурюватися ... Передзвонюю. Дізнаємося, як далеко вони від Голоб, і чуємо відповідь: десь кілометрів 20-25. УВАГА! Вмикаємо математику: від автовокзалу м. Ковель до смт Голоби 27 км.; Не дочекавшись нас автобус виїхав далі, і вже проїхав 20-25 км. Питання: скільки часу вони чекали, і з якою швидкістю вони їхали... і після цього чуємо: хочете доганяйте, хочете ні. І знову кидають трубку. Телефонуємо втретє, і у відповідь чуємо, що б ми відчепились...», – йдеться у дописі.

Тоді люди знову повертаються у Ковель і посміхаються диспетчерці: «Вона в шоці від того, що відбувається ... але зробити нічого не може».

Після цього обурені пасажири беруть у диспетчера автовокзалу усі дані про автобус, перевізника, водія. Пані диспетчер також запропонувала людям поїхати на автобусі, який буде о 03:00.

«Під час очікування автобуса, диспетчер автовокзалу повертає мені 200 грн, які ми витратили, щоб наздогнати автобус (сказала, що домовилася з перевізником, і вони повертають). Чекаю до 03:00 на вокзалі іншого автобуса, і виїжджаю на Київ. По приїзду в Київ, знаходжу автобус який не дотримується розкладу і ігнорує своїх пасажирів...», – розповідає Євген Альохін.

«Під враженням від відносини перевізника до клієнта. Але приємно здивований ставленням і переживанням диспетчера автовокзалу. Перевізнику було все одно на ситуацію, що склалася, а ось диспетчер автовокзалу робила все можливе, що б вирішити питання. Ось така вийшла історія ... і думаю, чи поїду ще коли-небудь цим перевізником», – додає він у підсумку такої складної ночі.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Сігаретний автобус...
Відповісти
В розвинутих країнах цей перевізник позбувся би ліцензії на завжди і сплатив би штраф у кілька десятків тисяч євро. Тому водії їдуть за графіком і відпочивають за графіком.
Відповісти
Подзвоніть до І. Мирки він "розбереться". В нього автобуси можуть їздити навіть не за маршрутом.
Відповісти
Останні новини
На Волині автобус поїхав, не дочекавшись пасажирів
27 березень, 2018, 21:48