У луцької поліції нема питань до «Техасу» і «Наталки»

У луцької поліції нема питань до «Техасу» і «Наталки»
За словами начальника Луцького відділу поліції Олега Кічука, від вчинення правопорушення у закладі чи поблизу нього, не застраховане жодне кафе чи клуб у місті. Однак, наразі із закладами «Наталка» та «Стара підкова» проблем немає.

Про це йшлося під час сесії Луцькарди 28 березня.

Депутат Микола Федік поцікавився у начальника відділу , яка нині ситуація стосовно клубів «Наталка» та «Стара підкова». Заклади у Луцьку відомі тим, що там «стабільно» було неспокійно, вчиняли правопорушеня чи бійки поблизу.

Однак, за словами Кічука, «нема питань до «Наталки» та «Техасу», бо там є охорона та встановлені камери. Кічук зауважив, що якби зауваги до певних закладів були, то правоохоронці обов'язково підготували б відповідні листи з інформацією та спільно із міськрадою вирішували б ці питання.

За словами правоохоронця, від правопорушень і злочинів незареєстрований жодний заклад. Та є місця, де власники мінімізують ризики, а в деяких цим питанням нехтують.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звичайно що питань не буде!
Ці два заклади обслуговує поліція охорони, колишнє ДСО. І реєстрація про викликі наряду поліції крім чергової частини поліції охорони ніде далі не надходить крім тих випадків коли хтось з відвідувачів чи перехожих не подзвонить на 102. От і все, через це і ні в кого питань немає.
Відповісти
Просто стабільно дають "на лапу" вот і в поліції нема проблем з закладами.
Відповісти