«Чорнобильське» управління очолить Мишковець

«Чорнобильське» управління очолить Мишковець
Головне управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи ОДА очолить Світлана Мишковець.

Про це розповів губернатор Волині Борис Клімчук.

«Світлана Мишковець – дуже сильний адміністратор, була в полі мого зору весь час. Вона молода, достатньо молода, щоби очолити це управління. Знаєте, якщо хочеш зробити позитивні зміни в якомусь управлінні – треба пробувати людину зі сторони туди привести, не свою, не корпоративну», - сказав Клімчук.

Також голова ОДА повідомив, що Світлана Мишковець пройшла всі погодження Міністерства соціальної політики і наразі документи на погодження її посади лежать у віце-прем'єра, міністра соцполітики Сергій Тігіпка.

Представити нову начальницю планують на цьому тижні.

Варто зауважити, що Світлана Мишковець є дружиною директора Луцької гімназії №4 Олександра Мишковця.

Довідка

Народилася 1961 року в місті Любомлі.

Закінчила у 1984 році Луцький державний педагогічний інститут імені Лесі Українки. Працювала вчителем російської мови у місті Ундурхан Монгольської народної республіки, вчителем світової художньої культури середньої школи № 18 в Луцьку.

Із 1986 по 1995 роки - асистент кафедри російської мови, асистент кафедри педагогіки та методики початкового навчання, заступник декана педагогічного факультету, старший викладач кафедри філологічних дисциплін та народознавства Волинського державного університету імені Лесі Українки.

Із 1995 по 1998 – аспірант Національного педагогічного університету імені Михайла Драгоманова.

У 1999 році перейшла на роботу у Волинську обласну службу зайнятості. Працювала спеціалістом 1 категорії Луцького міського центру зайнятості, головним спеціалістом відділу організації професійного навчання, заступником начальника відділу профорієнтації та профнавчання Волинського обласного центру зайнятості. Із 2004 року – перший заступник директора Волинського обласного центру зайнятості.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А куди подінеться нинішній очільник - екс-знахар ковельської лікарні? На підвищення? Який сюрприз йому підготував кум Клімчук?
Відповісти
Останні новини
«Чорнобильське» управління очолить Мишковець
16 січень, 2012, 11:08