Після Папи Римського 8-річну волинянку привітала і королева Данії

Після Папи Римського 8-річну волинянку привітала і королева Данії
Королева Данії Маргрете II висловила вдячність 8-річній волинянці - Марійці Мовчан (на фото), яку вже позитивно відзначали Королева Англії та Папа Римський.

Дівчинка опублікувала на своїх сторінках у соціальних мережах чергове поповнення своєї оригінальної колекції відповідей світових знаменитостей, а саме: лист з Королівства Данії, повідомили у прес-службі об’'єднання «Дитячі мрії».

Нагадаємо, що Папа Римський Бенедикт ХVІ та англійська королева Єлизавета ІІ привітали волинську дівчинку Марійку Мовчан з Новим Роком та Різдвом Христовим.

Поважний знак уваги та вдячність королеви Данії Маргрете II до маленької дівчинки та її братів: Павла та Бориса, став результатом неочікуваного оригінального поширення дітьми радісної і приємної звістки про народження маленького Ісуса Христа як символу вічного незборимого добра та результатом щирого новорічного дитячого привітання адресованого королівській родині, зазначають у повідомленні.

Якщо відповіді від знаменитих людей цього світу і надалі будуть надходити маленькій волинянці, то незабаром, 8-річна Марійка Мовчан стати рекордсменкою у номінації кількості успішних контактів дітей зі світовими знаменитостями, певні у «Дитячих мріях».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: діти, цікаво
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.