Стильний Луцьк: Вероніка Пащук

Стильний Луцьк: Вероніка Пащук
Вероніка Пащук, 24 роки, помічник директора

Мила Вероніка уже довгий час працює помічником директора компанії «Волиньекопромпроект».

Дівчина із задоволенням розповідає про свою роботу, адже їй подобається така діяльність.
Варто зазначити, що Вероніка – різностороння особистість. Адже, незважаючи на відповідальну посаду у великій компанії, вона любить весело проводити час із друзями.

Походи в кіно, боулінг, кафе – так проводить свій вільний час героїня рубрики.

Водночас, помічниця директора обожнює музику, відвідує концерти та дискотеки. Вероніка любить куховарити, але зізнається, що має небагато часу на це.

Дівчину досить часто можна зустріти на fashion-заходах в якості гості, а нещодавно вона і сама спробувала себе в ролі моделі на одному із Lutsk Fashion Weekend. Вероніка слідкує за модою, читає модні журнали та слідкує за блогерами.

В гардеробі героїні переважають підбори та вишукані сукні, велика кількість прикрас та сумок. Особливу увагу Вероніка приділяє взуттю, адже вважає, що воно повинно бути якісним та стильним. Звичайно, у дівчини є і образи на щодень, але все ж вона надає перевагу офіційному та елегантному стилю у одязі.

Поради від Вероніки:

Подивитися: «Тюльпанова лихорадка»
Послухати: Khalid feat Normani - Love Lies
Посмакувати: чізкейк з сиром дор блю
Почитати: «Маленька книгу Х'юге. Як жити добре по Данськи»


«Маленька чорна сукня»

Дизайн маленької чорної сукні у 1920-х роках запропонувала французька кутюр’є Коко Шанель. Ідея Коко полягала в створенні такого типу недорогого та простого жіночого одягу, який, проте, є достатньо елегантним для використання за різних обставин — як на роботі, так і на вечірці, для того, аби його можна було вдягти під жакет або просто так, або оздобити біжутерією. Окрім того, за задумом Коко, сукня мала жити довго, тому відповідність моді була небажаною — через кілька років вона виглядала б старою і смішною.

Сучасні модниці інтерпретують поняття «маленької чорної сукні» досить по-різному. Наша героїня обрала блискучу коротку чорну сукню, доповнивши її витонченими чорними човниками на підборах.



«Модне міні»

Довжина спідниці у модниць в різні часи досить відрізнялася від поняття сучасного «міні». В 90-х «міні»-спідниці були настільки короткі, що дехто жартував про «широкі паски замість спідниці». З часом, міні-спідниці взагалі вийшли з моди, їх замінили на вишукані «міді» та «в підлогу». Але за версією модних дизайнерів, «міні» впевнено повертаються у моду.

Для свого образу Вероніка обрала спідницю у клітку та джемпер Mohito, рубашку Esprit та сумку House.



«Пастельний кежуал»

За версією модних домів, цього річ у моді усі відтінки пастелі. Цікаво, що для кожної дівчини просто необхідно знайти свій пастельний відтінок і безперешкодно виглядати у ньому чудово.

Водночас, досить цікавим завжди було створення «тотал» образу в пастельних відтінках.

На Вероніці: джемпер та штани Oodji, взуття придбала у ТЦ «ПортCity».




Інформаційне агентство ВолиньPost дякує адміністрації ТРЦ "ПортCity" за сприяння у підготовці публікації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Класна!
Відповісти
Дівчина одягнена нормально, але надто просто для такої рубрики. ТУт немає нічого стильного, цікавого чи навіть трендового. Підбирайте на рубрику цікавіших персонажів, так і читачам буде більше бажання читати.
Відповісти
називається: помічник директора)))
Відповісти
Красуня!!!
Відповісти
Помічник директора - це секретар)
Відповісти