У працівниці митниці в Луцьку з’явилася квартира «з повітря»

У працівниці митниці в Луцьку з’явилася квартира «з повітря»
Старший інспектор митного поста «Луцьк» торік придбала елітну квартиру за півмільйона гривень в одній з новобудов Луцька.

Щоправда, в жодній з декларацій не вказано звідки у службовця такі гроші: ані заощаджень, ані подарунків, ані зарплати, яка б дозволила таку покупку в документах немає, - повідомляють Волинські новини.

Так, старший інспектор митного посту Луцьк ДФС Світлана Сидорук задекларувала у власності дві квартири. Одна - у Ратному, інша - у Луцьку. Причому друга придбана торік у листопаді за 525 тисяч гривень.

Зауважимо, в декларації, поданій за 2016 рік жінка задекларувала 68,749 тисячі гривень доходу - зарплата за основним місцем роботи. Ані заощадждень, ані цінних паперів, чи заможних родичів вона не вказала.

Та вже у листопаді 2017-го вона стала власницею новенького житла. Квартиру вона придбала за півмільйона у забудовника - ПрАТ «Луцький домобудівельний комбінат». Причому, сумарний дохід за 2017 рік у працівниці митниці склав лише чверть суми, потрібної для такої покупки – 137,046 тисячі гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
,,елітна,, квартира за 500 тис грн. Ви хоч орієнтуєтесь у вартості нерухомості в Луцьку?
Відповісти
Яка різниця, елітна чи ні, є факт.
Зрозуміло, що "наколядувала", але чи покарають?
Відповісти
500тис.грн. звучить сильно, дуже.А 20тис$? Серйозно? Елітна? Кримінал? Тоді 70% населення міста злочинці, бо «звідки у них гроші на ‚елітні‘ оселі»?! Адже мало хто може похвалитись «достойною» ЗП
Відповісти
Останні новини
У працівниці митниці в Луцьку з’явилася квартира «з повітря»
29 березень, 2018, 05:45