Лучани воюють із сусідкою, яка тримає 84 коти і 15 собак

Лучани воюють із сусідкою, яка тримає 84 коти і 15 собак
Котрий рік поспіль мешканці луцької багатоповерхівки скаржаться до мерії на нестерпні умови: в їхньому під'їзді одразу у двох квартирах облаштовано собачо-котячий притулок.

Утримує його пенсіонерка. Сморід, гавкання й нявкання вона не вважає за проблему, повідомляє в своєму сюжеті НТН.

Від ранку біля дев'ятого будинку на Грушевського курці ніде клюнути. Тут і санстанція, і громадські активісти, і міліція. Усі намагаються потрапити до квартири самотньої пенсіонерки, яка мешкає з майже сотнею котів і собак.

"В 2010 році було примусове обстеження і на той момент було нараховано 84 коти і 15 собак. Якби це хоча би був догляд відповідний. Вона ж не доглядає за ними, як потрібно. Не купає їх, не вигулює. Тож не дивно, що від смороду в під'їзді можна вчадіти. Люди, які мешкають поряд, нарікають на погане самопочуття, частий головний біль", - розповідає лучанка Наталія.

Журналісти, які хотіли потрапити до помешкання лучанки, господиня не впустила. Туди потрапили тільки міліціонери та ветлікар.

Котів і собак жінка похапцем заховала на балконі та у ванній. Як виявилося, сама пенсіонерка мешкає в антисанітарних умовах. Лікар-гігієніст міської СЕС в оселі витримав заледве п'ять хвилин, але висновки зробити встиг.

"Це - розсадник всяких захворювань. Глистів, інфекційних захворювань. Може, не дай Бог, бути і така страшна хвороба, як сказ. Прививок вона не показала, чи робить їм. Я думаю, всі з тим погодяться, що в під'їзді таку кількість тварин не можливо тримати", - розповів Микола Лопаль, представник санепідемстанції.

Доки чиновники конспектують побачене, мешканці під'їзду готуються до чергових неприємностей. Кажуть, не мине і кількох годин, як почнеться помста. Їхні телефонні й телевізійні кабелі стануть шматтям, адже футболу в одні ворота пані Тамара не любить. Попри те, зі своїми чотирилапими улюбленцями їй таки доведеться попрощатися.

"Зараз під'їде "Луцьспецкомунтранс", які допоможуть нам здійснити дану дію. Тварини будуть вилучені і поміщені до притулку", - зазначила Іванна Мороз, слідчий Луцького МВ міліції.

Тварин забрали, але спокою сусідам немає. Люди певні, за місяць-другий історія набуде продовження. І щоби остаточно здолати скаржників, пенсіонерка підселить на свої квадратні метри вдвічі більше чотирилапих, зазначається в сюжеті.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 6
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну, не в квартирі таке облаштовувати, краще було б надати їй якийсь старий будинок за межами міста, нехай би займалась доброю справою - любить вона чотирилапих, годує за власний кошт, хтось би й поміг...бо зараз знищать фізично цих нещасних тварин...
Відповісти
Я комуніст і заберу цих товарещей себє в партию
Відповісти
У нас усе як завжди - жінку, яка на свої мізерні кошти утримує тих тварин, які нікому не потрібні і частину яких викинули за двері колишні господарі, ще й "клюють" усі, кому тільки не лінь. Краще б допомогли їй. Бо ж зазвичай усі проходять повз бездомного собачки чи котика, а вона - годує, підібрала у свій дім. Бо їй їх шкода. Бо вона - ЛЮДИНА...
Відповісти
Кицю, усвідомте, будь ласка, що це проста хвора на всю голову жінка, яка не поважає ні сусідів, ні тварин. Уявляю собі яке життя вона цим бідним тваринкам влаштувала. "Зоошиза" її справжне імя. Псих лікарня за такими плаче. Це не захист тварин, а пряме над ними знущання. Навчіться відрізняти чорне від білого і буде вам щастя.
Відповісти
А ви не подумали, а може вона свідомо це робить, бо їй жаль тварин які на вулиці, і таким способом вона їх рятує.
Відповісти
Останні новини
Лучани воюють із сусідкою, яка тримає 84 коти і 15 собак
05 лютий, 2013, 10:40