Лауреат конкурсу «Коронація слова» презентує лучанам нову книгу

Лауреат конкурсу «Коронація слова» презентує лучанам нову книгу
Книгарня «Є» та видавництво «Discursus» запрошують на презентацію роману Ольги Деркачової «Дім Терези», яка відбудеться 4 квітня за участю авторки.

Початок – о 18:30. Модераторка – Галина Яструбецька.

«Коли нестерпний біль від смерті коханого врешті відступає, Тереза вирішує розпрощатися з минулим назавжди. Але тоді ж отримує несподіваний подарунок звідти – ключі від дому з яблуневим садом. Тереза наповнює той дім людьми, такими ж загубленими, як і вона сама. Тут кожен має право на мовчання й час, який зцілює.

День за днем новий дім змінює життя Терези. Незнайомці стають вірними друзями. Потреба допомагати іншим перетворюється на роботу. А за дверима дому її вже чекає нове кохання. Треба тільки відпустити привидів минулого й змогти пробачити собі», - розповідають організатори зустрічі про книгу.

Ольга Деркачова – письменниця, докторка філологічних наук, професорка. Живе в Івано-Франківську. Лауреатка конкурсу «Коронація слова» за найкращий твір про кохання. У видавництві «Discursus» вийшли романи Ольги Деркачової «Коли прокинешся» та «Крамниця щастя». Нова книжка «Дім Терези» – це емоційний роман на межі жанрів жіночої та психологічної прози, де читач не лише впізнає себе-теперішнього, а й зможе повірити у себе-майбутнього.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Лауреат конкурсу «Коронація слова» презентує лучанам нову книгу
02 квітень, 2018, 18:47