Європейський рівень: на «Кромберг енд Шуберт» запрацювала оновлена їдальня

Європейський рівень: на «Кромберг енд Шуберт» запрацювала оновлена їдальня
3 квітня на заводі «Кромберг енд Шуберт відбулася презентація оновленої їдальні. Їдальня на заводі існувала від самого початку його роботи і потреба в оновленні була актуальна.

Підприємство забезпечує робочими місцями понад 6000 людей і їх комфорт - в пріоритеті. Реконструкцію їдальні зробили за рекордних 25 днів, у результаті вона не тільки змінилася ззовні, але і отримала можливість забезпечувати більш швидке та якісне харчування.

Керували проектом оновлення власник їдальні Ігор Тимощук (він же власник ресторану «Корона Вітовта») та відомий ресторанний менеджер Роман Хорзов.

Роман Хорзов розповів, що обирали між декількома варіантами декорування, та головне було облаштувати приміщення таким чином, аби воно нагадувало ресторан, а не технологічну студію.





Фінансовий директор «Кромберг енд Шуберт» Олександр Шаварський наголосив: «Здоров’я та зручність наших працівників стоять на першому місці, тому у нас виникла ідея зробити своєрідний прорив в якості обслуговування та організації нашої їдальні. Обслуговувати таку велику кількість людей за день – це виклик. Навіть «МакДональдс» позаздрить цій ритмічності, цій німецькій раціональності використання такої площі».

«Хороший настрій наших працівників – безцінний. Головне, щоб усі вони були задоволені», – додав на завершення Олександр Шаварський.

Роман Хорзов, окрім того, наголосив, що любить такі виклики. «Я дуже вдячний керівництву заводу, що вони поставили чітку мету – за місяць. Я думаю, що всі ідеї нам вдалось втілити. Я сподіваюсь, що атмосфера тієї роботи передасться у їжу і ви будете нею насолоджуватись», – звернувся він до тих, хто смакуватиме їжею у їдальні.

Ігор Тимощук, презентуючи нову їдальню, прокоментував: "Ми вирішили не зупинятись, а підняти стандарти робітничої ї їдальні на новий рівень. Ми сподіваємось, що тут буде усе збалансовано: якість продуктів, асортимент, сервіс, інтер’єр та атмосфера. Завдяки цьому підніметься сама культура харчування та зітруться старі, радянські стереотипи, що робітнича їдальня – це щось сіре, буденне та несмачне".

Опісля ж відбулось традиційне перерізання стрічки та акція від організації. Зокрема, усі хто харчуватиметься у їдальні 3 квітня, можуть на мапах України та Німеччини поставити відбиток свого пальця яскравою фарбою. Завершальним етапом презентації оновленої їдальні стала дегустація страв, які тут приготували.

«Було смачно, а стало ще смачніше», - так можна підсумувати загальні враження працівників заводу від оновленої їдальні. Їдальня працює цілодобово, так само як і підприємство.

Спеціально для робітників заводу склали меню у 1000 кілокалорій, до складу якого входить салат, суп, гаряча страва з гарніром, хліб і напій. І усе це – за 36 грн. Натомість дотацію на харчування кожному працівнику збільшили з 20, до 30 гривень в робочу зміну.







Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Європейський рівень: на «Кромберг енд Шуберт» запрацювала оновлена їдальня
03 квітень, 2018, 17:30