Лучан запрошують на вибори

Лучан запрошують на вибори
До кінця середи 6 лютого кожен виборець міста Луцька, який буде голосувати на довиборах до обласної ради 17 лютого, повинен отримати іменне запрошення на вибори.

В запрошенні має бути вказано адреса дільничної виборчої комісії, її номер телефону та розпорядок роботи, а також час і місце голосування, повідомляють у Відділі ведення Державного реєстру виборців.

Виборцям, стосовно яких у списку виборців є відмітка про постійну нездатність пересуватися самостійно, у запрошенні повідомлять про можливість проголосувати за місцем перебування.

У випадку, якщо виборець не отримає запрошення або виявить в ньому помилки, він може звернутись у відділ ведення Державного реєстру виборців Луцької міської ради для перевірки своїх персональних даних або виправлення неточностей. Звертатися треба не пізніше як за три дні до дня голосування – до 13 лютого включно. При собі необхідно мати паспорт.

Відділ знаходиться за адресою: м. Луцьк, вул. Богдана Хмельницького, 19, каб.103. Телефони для довідок: 777 953, 777 952, 777 917.

У відділі ведення Державного реєстру наголошують, що у день голосування заяви щодо уточнення списку виборців до відділу ведення Реєстру, виборчої комісії або до суду залишаються без розгляду!

Дільничні комісії почали роботу з 1 лютого 2013 року.

Нагадаємо, лучани обиратимуть депутата обласної ради: обраний у 2010 році Анатолій Вітів став нардепом, і місце звільнилося. Обиратимуть нового депутата серед таких кандидатів:

Отож, на місце депутата облради у 37 окрузі (Луцьк) претендують:

Святослав Боруцький (ВО «Свобода»),
Дмитро Глазунов ( «Зелена планета»),
Геннадій Кожевніков (Українська платформа «Собор»),
Валентин Козловський («Справедливість»),
Віталій Криворучко («Україна вперед!»),
Олександр Лазорко (УДАР),
Віктор Пащук (Комуністична партія України),
В’ячеслав Теліцин (Патріотична партія України),

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: вибори
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
голосую ЗА ВІТАЛІЯ КРИВОРУЧКО!!!
Відповісти