Кримінальний авторитет Алєня продовжить голодування

Кримінальний авторитет Алєня продовжить голодування
Відомий у Луцьку кримінальний авторитет Олег Кравчук на прізвисько Алєня, якого суд вирішив взяти під варту на 60 днів за підозрою у причетності до «заборольської» справи із викраденням людей, продовжить голодування. Однак, доки воно триватиме, не відомо.

Про це після судового засідання 6 квітня у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost повідомив адвокат Кравчука Віктор Коренга.

«Голодування триває від того часу, коли його затримали, оскільки мій підзахисний повністю вважає незаконним як сам факт затримання. Не зважаючи на те, що скарга на незаконність затримання була подана особисто мною, однак в тому числі її ініціатором був і сам підзахисний», -сказав Коренга. Він повідомив, що Кравчук вживає лише воду.

«Наразі він буде продовжувати. Знову ж таки, не можу стверджувати, скільки це буде тривати по часу», - підсумував адвокат.

Нагадаємо, 4 квітня, представники управління карного розшуку ГУНП у Волинській області затримали Олега Кравчука через причетність до так званої заборолівської справи, пов’язаної із викраденням та триманням у підвалі видобувачів криптовалюти.

Як відомо, у вересні 2016 року уночі біля торгового центру «Гранд Волинь» через вибух гранати постраждало декілька автівок, одна із них – Lexus, на якому тієї ночі їздив той самий Алєня.

Також відомо, що цей чоловік був кілька разів судимий, загальний термін перебування за гратами – 24 роки.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дійсно біда
Відповісти
Чому ви його називаєте авторитетом, він був пєтухом на зоні, спав під шконкою і мив парашу
Відповісти
Це ти по ходу про себе написав? Обіжєнний Саня-бидло-знающій пацан! Язика би тобі відрізати! Странно, що до тепер цього ніхто не зробив, бо з таким мозком краще того язика не мати.
Відповісти
Ти не сашка, ти Пєтька дирявий! Ти думай шо кукурєкаєш ! Ти своє пітушине ім'я повністю напиши, чі боїшся шо під хвіст серед білого дня надають..?! І будеш в бальному платті все життя ходити з кружевами
Відповісти
Останні новини
Кримінальний авторитет Алєня продовжить голодування
06 квітень, 2018, 18:09