Водій луцької маршрутки відмовився везти жінку з дитячим візком

Водій луцької маршрутки відмовився везти жінку з дитячим візком
Водій маршрутки №23 не відчинив задні двері маршрутки, побачивши, що жінка хоче їхати з маленькою дитиною у візочку.

Про це у соцмережі Facebook написала Юлія Маркус.

За її словами, сьогодні, 7 квітня, водій маршрутки №23, маючи у салоні місце для візочка, відмовився відчинити задні двері транспортного засобу, через які жінка могла б зайти з маленькою дитиною у візочку.

У коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost Юлія Маркус розповіла, що вона із чоловіком та двома дітьми, одна з яких - у візочку, мали намір доїхати від Північного ринку у район цукрового заводу.

"Ми знали, в який час вона буде їхати, бо звідти більш немає чим нам добратись на цукровий.Таких маршруток їздить дві, де ззаду немає сидінь, а місце відведене на візочок. Коли приїхала маршрутка, водій відкрив передні двері. Чоловік зайшов, попросивши відкрити задні, на що водій відповів, що він не хоче брати нас з візочком, хоча у маршрутці було мало людей. Водій сказав: дитину свою носіть на руках", - розповідає жінка.

Вона запитує у користувачів соцмережі, куди їй звертатися, аби віднайти справедливість. Натомість їй рекомендують поскаржитися на водія перевізникові.

Зауважимо, що маршрутка №23 курсує від вулиці Корольова до вулиці Єршова.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 12
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Відведене для візочків? Там так і написано, певно.

Взагалі твої проблеми і проблеми чоловіка. Не хочеш так мучитись - не заводь дитину без машини. Крапка.

Бісите.
Відповісти
Нашій нації потрібна чистка. Правди ви не знайдете. Біля під'їзду його чекайте.
Відповісти
А ,, егоїст" ворог України. Нас і так мало залишилось. А він: ,,дітей не заводьте". Кланятись треба людям,які поповнюють нашу націю.А цих ублюдків ми знищемо.
Відповісти
Що це за чоловік який запихує свою сімю в маршрутку?Він має відвести на свому авто або на таксі. А то так щось незрозуміле.
Відповісти
А ми ще хочемо краще жити.... зарплат європейських... та навіть в Польщі я їхала з двома дітьми і візочком водій вийшов з автобуса і допоміг мені сісти... Треба просто бути Людиною. А діти то прекрасно.
Відповісти
Звернутись вам немає до кого. В місті владу захопили укропи, які зрослися з криміналом, маршрутки належать чиновникам, правди добитись не можливо.
На виборах зверніться до розуму, не беріть 500 грн, не голосуйте за укроп, обирайте порядних людей, які не продадуться і тоді вам буде до кого звернутись для вирішення проблем.
П.С. Ось скоро укропська влада вам з швейцарії старі тролейбуси привезе, там місця для візочків море...чекайте, "пакращення" від дерибанщиків...
Відповісти
За таке треба лишати ліцензіі власника цих ржавих корит ,бо це не маршрутки ,а гроби ,які іздять по дорогах .
Відповісти
Мася,якщо Ви не розбирається хто,кого і яка влада діє,то не пишіть дурниць,іноді треба розбиратися у розумних речах,а не збирати плітки.
Відповісти
Юля, а хто відповідає за перевезення в місті? Хто оголошує тендери на маршрути? Хто є власниками маршруток? У ЛМР цілий департамент "відповідає" за пасажирські перевезення!!
Юля, працювати треба, а не мордами світити на чужих здобутках.
Художники за власні кошти писанки в центрі поставили, а по телебаченню світилися гнатів, пустовіт і поліщук, ніби вони в тому приймали участь! Художникам ні копійки не дали, а піаряться.
Відповісти
Скакати треба.
Відповісти
У всіх цивілізованих країнах громадський транспорт е державним,еднаемось,збираемо підписи про заборону часним перевізникам.
Якщо транспорт буде державний,то повірте,буде зовсім інше ставлення до пасажирів
Відповісти
А егоіст,це мабуть той самий водій який не захотів вести пасажирів з маленькою дитиною,сподіваюсь,що судьба його накаже за це
Відповісти
Останні новини
Водій луцької маршрутки відмовився везти жінку з дитячим візком
07 квітень, 2018, 22:30