На Волині півмільйона гривень отримали за «перевантажені» машини

На Волині півмільйона гривень отримали за «перевантажені» машини
Протягом 2018 року працівники Укртансбезпеки на Волині перевірили понад 1200 вантажівок. Загалом від початку року через перевантаження порушники сплатили до бюджету майже півмільйона гривень.

Про це стало відомо 10 квітня під час наради щодо належного утримання експлуатаційного стану доріг загального користування місцевого значення, якими здійснюють перевезення лісопродукції.

Заступник начальника управління Укртрансбезпеки у Волинській області Володимир Степанов розповів, що від початку року в регіоні вже «наштрафували» чимало перевізників, які «грішили» перевантаженням.

На волинських дорогах працюють 4 вагові комплекси, які покликані контролювати цю проблему. Мовляв, не всі дороги пристосовані до важковагового транспорту. Однак є постанова Кабміну, яка чітко передбачає параметри нормативної ваги, осьового навантаження та габарити перевезень.

На Волині від початку року вже перевірили 1200 автомобілів, з них 100 - з перевищенням вагових параметрів. Як результат - 28 тисяч 400 євро нарахувань за перевантаження.

«Сплачені вже до бюджету майже 500 тисяч гривень», - повідомив Степанов.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.