Викладач луцького вишу створює безпілотники. ФОТО

Викладач луцького вишу створює безпілотники. ФОТО
У Луцькому НТУ запустили безпілотні літальні апарати.

У рамках святкування 10-ї річниці Луцького НТУ як національного, студентам, освітянам та працівникам презентували безпілотні літальні апарати та робототехніку, виготовлені викладачем вишу. Крім того, присутнім наочно продемонстрували в дії коптер та літак, - пише інформаційний відділ Луцького НТУ.

Зокрема, доцент кафедри технічної механіки факультету будівництва та дизайну Луцького НТУ Олексій Приходько розповів, що у вільний час займається авіамоделізмом: «Я власноруч складаю різноманітні літаки, коптери тощо. Сьогодні презентую увазі студентів коптер для відеозйомки 550-го розміру із стабілізованим підвісом камери та радіокерований літак».

Зазначимо, авіамоделізм — вид технічної творчості, що передбачає виготовлення і пілотування дистанційно керованих або вільно літаючих літальних апаратів. В Україні авіамоделізм дуже популярне захоплення. Вітчизняні моделісти регулярно беруть участь в міжнародних змаганнях та часто займають призові місця. Моделі, двигуни, технічні приладдя, виготовлені українськими майстрами, популярні серед моделістів багатьох країн світу.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
без наукового ступеня, учень початкової школи, складає такі моделі. Прогресує політех...
Відповісти
Останні новини
Викладач луцького вишу створює безпілотники. ФОТО
11 квітень, 2018, 18:01