Через «замінування» лікарні у Луцьку евакуювали понад сімсот хворих

Через «замінування» лікарні у Луцьку евакуювали понад сімсот хворих
Через неправдиве повідомленням про замінування Волинської обласної клінічної лікарні з приміщення закладу усіма можливими транспортними засобами евакуювали понад 700 хворих.

Про це повідомляє Волинський обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Під час евакуації пацієнтів задіяли максимальну кількість бригад ЕМД. Крім бригад Луцьких міських відділень ЕМД, до евакуації хворих долучилися бригади Луцького, Ківерцівського та Рожищенського районних відділень ЕМД.

Усіх важкохворих пацієнтів автомобілями «швидкої» транспортували у інші лікувальні заклади міста Луцька та Луцького району.

Медики додають, що не зважаючи на те, що до центральної оперативної диспетчерської ЕМД продовжували надходити виклики від громадян, усі з розумінням віднеслись до ситуації, що склалася, адже на момент ліквідації наслідків надзвичайної ситуації вільних бригад ЕМД не було і приймали в першу чергу тільки екстрені виклики.

Після перевірки приміщення лікарні та прилеглої території на відсутність вибухонебезпечних речовин та предметів приблизно о 20.42 бригади ЕМД розпочали транспортування пацієнтів назад до обласної лікарні, яке завершилось о 00.22.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Через «замінування» лікарні у Луцьку евакуювали понад сімсот хворих
12 квітень, 2018, 16:03