Влада Луцька лукавить із підняттям тарифу на проїзд, – Тарас Яковлев

Влада Луцька лукавить із підняттям тарифу на проїзд, – Тарас Яковлев
Експерт ГО «Центр Розвитку Урядування» Тарас Яковлев вважає, що луцька влада лукавить, коли мова йде про встановлення вартості проїзду у громадському транспорті міста.

Про це йшлося 12 квітня під час громадського обговорення регуляторного акту виконавчого комітету, який передбачає підняття тарифів на проїзд у луцьких маршрутках.

Тарас Яковлев пригадав, що рік тому, коли він був заступником міського голови, після підняття тарифу із трьох до чотирьох гривень, Ігор Поліщук, згодом посівши посаду секретаря Луцькради, у ЗМІ заявляв про те, що підняття до чотирьох гривень було необґрунтованим, незаконним і злочинним, і що його команда обов’язково це рішення перегляне і рішенням сесії скасує.

«Після цього також декілька разів звучали речі, що винних тобто мене, моїх колег притягнуть до відповідальності. Чекав, чекав, не дочекався. Після цього було сказано, що тариф не буде підніматись і що він буде на тому рівні, яким він є. То коли ж лукавила влада сьогоднішня, і ваші колеги, і ви в тому числі з ними, раз ви їх представляєте? Коли говорили, що скасуєте тариф, коли говорили, що ви його не будете піднімати, чи зараз?» - звернувся Яковлев до заступника міського голови Олександра Рачкова.

«Ваш виступ закінчився? Дякую. Хто ще хоче виступити?» - сказав Рачков, так і не відповівши на поставлене запитання.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
як кажуть "ничего личного только бизнес"
крестный отец... десь так
Відповісти