У Луцьку білявка з джипу накинулася на водійку іншого авто

У Луцьку білявка з джипу накинулася на водійку іншого авто
Пасажирка джипу, водій якого порушив правила, накинулася на водійку іншого авто у Луцьку.

Пост та відео Анна Слепчук опублікувала у Фейсбук-спільноті «Автоандони Луцька».

«11 квітня будучи за кермом власного авто, перетинала перехрестя (кільце) вулиць Шевченка - Набережна.

Оскільки я рухалася по головній, а водій позашляховика (Toyota Prado, - ред.) навіть не намагався показати про наміри свого маневру (поворотників у нього напевно нема) навіть не збиралась пропускати цього нахабу.

Аж раптом, через декілька секунд цей автохам наздоганяє мене, виїздить на смугу зустрічного руху, перетинає суцільну лінію та підрізає моє авто», - розповідає жінка.

Вона розповіла, що після цього з пасажирського сидіння джипу вийшла «неврівноважена білявка» та почала лаятися та ображати Анну.

«Саме цікаве в цій ситуації, що за кермом був мужчина!!! Вистачило нахабності порушувати, а потім підрізати, але сміливості вийти з авто і вибачитись не вистачило! Оце рівень, оце стиль!» - резюмує Анна Слепчук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 13
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Забули дописати : позашляховик Toyota Prado АС8937ВХ =)
Відповісти
З яких пір підрізати і матюкати це нормально? Поліцію, однозначно. І хай вибачиться і штраф заплатить. Часто і я буваю неправа на дорозі, і інші водії. Я і вибачаюся, і вибачаю. Але оці рагулі отак і дітей вчать.
Відповісти
Аня - учи правила, а пока тебе 2. Водитель и пассажирка Прадо - вежливее надо быть.
Відповісти
Правила потрібно вчити водію прадо. На Шевченка 1 смуга. Отже заїзд на кільце лише один! Там повинен був бути острівок безпеки, який власне і був там до ремонту дороги. Водій прадо бидло, яке вирішило не чекати своєї черги для заїзду на кільце і проїхло, фактично з порушенням пдд. Автору відео також потрібно вчити пдд.
Відповісти
Редакція, а де видно, що накинулась?
Зробила культурно зауваження))
Автор відео- вчіть правила дорожнього руху.
Підріз був серйозний, на відео видно як пришвидшується Ваше авто. Вашу енергію спрямовуємо в нормальне русло.
Відповісти
За ПДР прадо не праве тільки на мості...але я незнаю як білявка втрималася її не вдарити після такого підрізу...і того,що вона накинулася не видно,так що редакція перш як робити таку "сенсацію"від обіженої,що її насварили Анічки або покажіть як вона накинулася або не позортеся)))
А прочитавши коментарі Анічки,то вона до останнього впевнена,що права..і як вона 12 років їздить))
Відповісти
Шановні читачі та коментатори даного посту! Керуючись пунктом 11.1 ПДР (для тих, хто не знає процитую) "Кількість смуг на проїзній частині для руху нерейкових транспортних засобів визначається дорожньою розміткою або дорожніми знаками 5.16 , 5.17.1 , 5.17.2 , а за їх відсутності — самими водіями з урахуванням ширини проїзної частини відповідного напрямку руху, габаритів транспортних засобів і безпечних інтервалів між ними." можна сміло стверджувати, що ширина дорожнього покриття, габарити ТЗ та їх безпечна дистанція не дозволяють рух по даному кільці у дві смуги. Норми ДБН теж ніхто не відміняв! Смуга у даному випадку ОДНА і крапка! Оскільки розмітка відсутня, а знак 2.1 та 7.8 чітко вказують де головна дорога, тому будь які коментарі стосовно перешкоди справа вважаються в даній ситуаціїї недоречними!
Всі ці картинки і посилання, викладені вище, регламентують кільцевий рух у 2 та більше смуг, та не мають жодного відношення до даної ситуації.
Відповісти
А ви не здаєтеся?))
Сходіть в автошколу на переатестацію або напишіть вашу марку і номер буду об'їжджати 10 дорогою))
Відповісти
Ганю, кобило, ти прекрасно знаєш, що не вмієш іздити!!! Ти покажи відео з початку, як ти підрізала, бо викладу я. Не позорся!!! Ти не права!!! Ти іх підрізала, а виклала інцидент з білявкою. До речі, білявка гарнюня, красуня. Це все заздрість, тобі до неі далеко.
Відповісти
Я вижу вы тут такие смелые за ширмой. А слабо в ФБ под своим именем написать?! А Наташка себя сама нахваливает!))))) Не позорься бестолковая! Ты уже и так прославилась!
Відповісти
Прославилася і опозорилась Анна Слепчук незнанням ПДР і самовпевненістю. Якщо людина права їй не потрібно нікому нічого доводити,а ви намагаєтеся кожного переконати)) Щось тут не так..
Відповісти
Судячи з коментів там було по білявці в кожній машині. Це пекло, чоловіки. Нам нема там чого робити))
Відповісти
До таких авто...донів ще можна відвести прадо ас 4855

Щойно пролетів на червоне на 40му кварталі.
Не збирався зупинятись коли вже йшли пішоходи по зебрі. Ледь не влетів в бляхара, що виїзджав на зелене.

Також чорне прадо з купою хромованих запчастин
Відповісти
Останні новини
У Луцьку білявка з джипу накинулася на водійку іншого авто
13 квітень, 2018, 10:59