У Луцьку хочуть пустити додаткові маршрутки на Дубнівську

У Луцьку хочуть пустити додаткові маршрутки на Дубнівську
У міській раді розглянули петицію лучан про створення додаткового маршруту для жителів вулиці Дубнівської.

Це відбулося 13 квітня під час засідання постійної комісії міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою, житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

Жителі просили створити додатковий маршрут «Дубнівське кільце – пр. Відродження – 40-й квартал», пояснюючи прохання неможливістю жителів вулиці Дубнівської здійснити посадку в години «пік» в маршрутки № 251 (Підгайці-Забороль) та 151(Лище-вул.Львівська).
Депутат Віктор Ящук розповів, що сісти у маршрутки, які ідуть до кінця вулиці Дубнівської неможливо, оскільки вони заповнені людьми. Тож основна проблема – у години «пік» вивезти пасажирів із кінця вулиці.

Начальник управління транспорту міської ради Віктор Кукішев поінформував, найбільший пасажиропотік із 7:30 до 9:30, тому вже створили проект рішення про створення додаткового маршруту № 21, конкурс на який буде оголошено у травні.

Депутат Ящук запропонував ввести тимчасовий маршрут на дві години у час «пік» до проведення конкурсу. Він припустив, що такі перевезення може здійснювати ЛПЕ.

Тож комісія рекомендувала управлінню транспорту та ЛПЕ пошукати шляхи вирішення проблеми шляхом залучення додаткового транспорту до моменту остаточного комплексного вирішення питання і на найближчій комісії поінформувати і про створення тимчасового маршруту, і про проведення конкурсу на постійний маршрут.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
У Луцьку хочуть пустити додаткові маршрутки на Дубнівську
13 квітень, 2018, 11:45