Вийшов друком черговий номер тижневика «ВолиньPost». АНОНС

Вийшов друком черговий номер тижневика «ВолиньPost». АНОНС
П’ятнадцятий номер газети «ВолиньPost» побачив світ у п’ятницю,13 квітня.

У ньому ви прочитаєте:

Нове журналістське розслідування: «Ех, покатаємось!» «Ганяти» продавців сурогату та безхатьків у Луцьку будуть на новенькому позашляховику за більш як півмільйона гривень. Хоча заявляли, що куплять на 100 тисяч гривень дешевше. Але всі пропозиції продавців відхилили. Вибрали собі «Рено Дастер» 2017 року випуску в автосалоні. І тепер департамент муніципальної варти Луцької міської ради може похизуватися автомобілем, не гіршим, ніж у подібного підрозділу в Одесі. Хто на ньому їздитиме: інспектори чи керівник муніципалів?

Ще одне розслідування у газеті – про квартири. Торік безплатно отримали житло 12 працівників головного управління Національної поліції у Волинській області. Більшості з них надали службові квартири на час роботи в «органах». Проте деякі щасливчики дістали безплатні квадрати від поліції у власність. Цікаво, що в деклараціях саме цих «щасливчиків» – і солідні грошові заощадження, і автівки, записані на родичів, і навіть вражаючі суми допомоги при виході на пенсію – понад 130 тисяч гривень…

Голова обласної ради Ігор Палиця задекларував 6,4 мільйона гривень доходу, які отримав від офшорної фірми за продаж нерухомого майна. Проте, якщо вірити його декларації, у посадовця немає жодної власної нерухомості. Про це – в матеріалі тижневика «Не мав, не мав і… продав».

«Платіть по 5 гривень, бо восени ми зупинимось». Приблизно так кажуть перевізники, закликаючи владу Луцька підвищити плату за проїзд у маршрутках. Мовляв, ціни на пальне зросли, запчастин нема за що купити, водії тікають у Росію і Польщу, де вищі заробітки.

Городяни обурені: плату за проїзд хочуть підняти, а якість надання послуг залишити на низькому рівні. Про це – в матеріалі під рубрикою «Пише інтернет».

Надзвичайна подія тижня: «Через «замінування» лікарні у Луцьку евакуювали понад сімсот хворих».

У рубриці «ПолітОко» – «Партійну касу поповнив, а про несплачені податки «забув». Судили волинського депутата з «УКРОПу».

Традиційно в газеті – новини Луцька, Волині,України, світу, рубрики «Трапилося цими днями», «Тиждень у фотографіях».

Як завжди, «ВолиньPost» друкує прогноз погоди на найближчі сім днів і програму передач на наступний тиждень найпопулярніших телеканалів.

Поспішайте отримати газету в пунктах розповсюдження у Луцьку. Вона розповсюджується БЕЗПЛАТНО.

А для тих, хто хоче отримувати газету в свою поштову скриньку в будь-якому населеному пункті Волині, нагадуємо: газету можна передплатити в будь-якому відділенні «Укрпошти». Зробіть це зараз, бо «Укрпошта» піднімає свої розцінки на доставку і оформлення квитанцій.
Передплатний індекс – 60332.

Вартість видання з доставкою з травня 2018 року:
на 1 місяць – 4,85 грн;
на 3 місяці – 13,15 грн;
до кінця року – 31, 40 грн.

Ці суми ви сплачуєте «Укрпошті» за приймання передплати і за доставку газети у вашу поштову скриньку. Редакція не бере з читачів жодної копійки!


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.