Погода в Україні на п'ятницю, 8 лютого

Погода в Україні на п'ятницю, 8 лютого
На більшій частині країни прогнозується висока вірогідність снігу і дрібного дощу.

Відтак, українців попереджають про сніжну кірку і ожеледицю на дорогах, пише IA ZIK.

У північних областях збережеться переважно хмарна погода. У регіоні очікується сніг та дощ. Уночі повітря охолоне до +2…+5 градусів, удень температура – +4...+7. Вітер західний та південно-західний, 2-7 м/с.

У південних областях – переважно хмарна погода, на більшій частині регіону очікується дрібний сніг і дощ. Уночі стовпчики термометрів покажуть +4...+7 градусів, удень повітря прогріється до +10...+13. Вітер західний з переходом в південний, 2-7 м/с.

У Криму очікується мінлива хмарність, на півострові можливий невеликий дощ. У Керчі – без опадів. Уночі температура повітря складе +6...+13 градусів. Денна температура повітря коливатиметься від +12 до +18 градусів. Вітер змінний, переважно західний і південно-західний, 2-6 м/с.

У східних областях – хмарно. У регіоні очікується мокрий сніг. У Донецькій і Луганській області місцями без опадів. Вночі 0...+3 градуси, денна температура повітря становитиме +3...+8. Вітер південно-західний, 2-6 м/с.

У західних областях прогнозується хмарна погода. В регіоні буде йти переважно невеликий дощ зі снігом, місцями сніг. Температура повітря вночі -4...+2 градуси, вдень стовпчики піднімуться до +2...+7. Вітер західний та південно-західний, 1-7 м/с.

У Карпатах – хмарно, в регіоні очікується сніг, місцями сильний. Температура повітря вночі +1, вдень до 0 градусів. Вітер південно-західний, 1-7 м/с.

У центральних областях – переважно хмарно. У регіоні пройде дрібний сніг, місцями з дощем. Вночі стовпчики термометрів покажуть +4...+6 градусів, удень – +6...+10. Вітер західний, південно-західний, 1-5 м/с.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: погода
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.