«Середній» нардеп - 47-річний досвідчений політик-мільйонер

«Середній» нардеп - 47-річний досвідчений політик-мільйонер
Середньостатистичний народний депутат України - це чоловік віком 47 років з щорічним доходом обсягом кілька мільйонів гривень.

Хоча в нинішньому скликанні Верховної Ради України кількість жінок-депутатів найбільша за всі попередні, але чоловіча стать й досі домінує в парламенту. Жінок - лише 10% від від складу, пише Громадська мережа ОПОРА.

У порівнянні з іншими державами це небагато. Так, у французькому парламенті – 27% жінок, польському – 24%, у російському – 14% жінок.

Наймолодшим депутатом у парламенті є свободівець Андрій Іллєнко, найстаршим – регіонал Юхим Звягільський. А от середній вік депутатів - 47,6 років.

Більше третини народних обранців вже працювали нардепами Верховної Ради попереднього скликання, а 99% нардепів мають вищу освіту.

Стосовно статків парламентарів, то найбагатші депутати в фракції Партії регіонів, а найбідніші - ВО «Свобода». А середній дохід народного депутата становить кілька мільйонів гривень.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну це поки найбідніші у свободі, але скоро вони доженуть своїх спонсорів з ПР
Відповісти
а вітів красавец ) як він швидко віддався волинським олігархам, а нам про правильнуу ціну на молоко лапшу вішав перед виборами - теперь друзєй має інших
Відповісти
Тепер Вітів диплома собі купить... Цікаво, чи біляшами смердючими перестав самогін закушувати, бо так від нього штиняло завжди, особливо зранку...
Відповісти
Останні новини
«Середній» нардеп - 47-річний досвідчений політик-мільйонер
08 лютий, 2013, 14:31