Муниципалів просять заздалегідь інформувати лучан про демонтажі

Муниципалів просять заздалегідь інформувати лучан про демонтажі
Інспекторів департаменту муніципальної варти Луцької міської ради просять сповіщувати людей про будь-які демонтажі, які відбудуться у місті, аби не було непорозумінь.

Про це йшлося 19 квітня під час засідання постійної комісії міської ради з питань торгівлі, послуг та розвитку підприємництва.

Заступник директора департаменту, начальник відділу демонтажів Роман Кулик розповів, що у 2017 році муніципали відповідно до рішень виконавчого комітету 2016-2017 років демонтували 251 об’єкт, в тому числі 52 гаражі та металеві конструкції, 14 споруд для ведення підприємницької діяльності (кіоски, літні майданчики), 52 дерев’яних конструкцій – сараїв, 116 парканів та 17 обмежувачів руху.

Посадовець розповів, що вони зносять лише ті споруди, які перебувають у занедбаному стані та які негативно вливають на естетичний вигляд міста. Також проводять демонтажі за зверненнями лучан.

Голова комісії Олександр Козлюк звернувся до Романа Кулика з проханням, щоб людей повідомляли завчасно про демонтаж, аби таким чином уникнути нарікань жителів, чому одні паркани демонтують, а інші ні.

«Щоб ви вивішували ці списочки хоча б на сайті Луцької міської ради», - сказав Олександр Козлюк.

Крім того, він попросив налагодити співпрацю з управлінням ДСНС, щоб рятувальники допомогли роз'яснюваnb роботі серед населення про необхідність знесення обмежувачів руху, які заважають руху транспорту пожежників і швидкої медичної допомоги.

«Люди звикли собі "закластися", а ви потім приходите з болгарками», - додав голова комісії.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Муниципалів просять заздалегідь інформувати лучан про демонтажі
19 квітень, 2018, 10:41