Євро «в панчосі» і «ділова» дружина: що в декларації депутата Імберовського

Євро «в панчосі» і «ділова» дружина: що в декларації депутата Імберовського
Депутат Волинської обласної ради Михайло Імберовський протягом 2017 року не заробив жодної гривні. Натомість дружина обранця громади встигла заробити майже 900 тис грн, придбати автівку BMW Х5 та взяти кредит на 640 тис грн.

Про це йдеться в е-декларації посадовця.

Депутат володіє квартирою в Луцьку площею 67,1 кв.м та земельною ділянкою площею 718 кв.м у селі Струмівка. У цьому ж селі депутат має незавершений житловий будинок на 130 «квадратів».

В автопарку родини – дві автівки. Імберовський їздить на машині Hundai Sonata 2008 року випуску, а його дружина Оксана минулого року придбала BMW Х5 2012 року випуску. До слова, покупка обійшлася у 755 тис грн.

Цікаво, що у декларації депутат не вказав жодної гривні доходу за минулий рік. Натомість Оксана Імберовська, займаючись підприємницькою діяльністю, заробила 897 тис грн. Дочка Імберовських Діана отримала 13,2 тис грн стипендії та 14, 4 тис грн пенсії.

Однак Михайло Імберовський задекларував готівкові збереження. Депутат тримає «у панчосі» 15 тисяч євро, а його дружина – 55 тисяч євро. Окрім того, минулоріч Оксана Імберовська отримала кредит на 640 тис грн.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
брехлива паскуда....
Відповісти
Паскуда, зрадник і слизняк. А за рівнем інтелекту - задрипаний офіціант. Нехай би їхав знову за кордон клеїти австрійцям шпалери. Оце його "ерудиція".
Відповісти
Боже, захисти нас від таких народних обдиранців
Відповісти
Останні новини
Євро «в панчосі» і «ділова» дружина: що в декларації депутата Імберовського
20 квітень, 2018, 18:02