На Волині пожежу в сушці деревини гасили 3 автоцистерни

На Волині пожежу в сушці деревини гасили 3 автоцистерни
Уночі 21 квітня у приміщенні сушки деревини у селі Сошичне Камінь-Каширського району сплахнула пожежа. Гасити загоряння приїхали 3 автоцистерни.

Загоряння трапилося о 01:02 ночі, інформують у Камінь-Каширськиому РВ УДСНС України у Волинській області.

Рятувальники миттю відреагували на повідомлення. На місце події вирушили 3 пожежні автоцистерни - з 8 ДПРЧ Каменя-Каширського, МПО с. Сошичне та 4 ДПРЧ Ковеля. Зрештою, спільними зусиллями пожежу ліквідували о 04:03.Причини її виникнення встановлюють.

До слова, протягом попередньої доби у Камінь-Каширському районі пожежники тричі виїджджали на виклики. Довелося навіть гасити пожжу на кладовищі.

Рятувальники закликають мешканців краю дотримуватися правил пожежної безпеки у побуті й під час господарювання на присадибних ділянках та відкритих територіях та закликають не вдаватися до випалювання сухої трави, сміття. Такі небезпечні дії украй шкідливі для довкілля, а нерідко можуть призвести й до матеріальних збитків, оскільки існує високий ризик перекидання вогню на суміжні помешкання та будівлі, лінії електропередач тощо. Пам’ятайте, що за спалювання сухої рослинності передбачена відповідальність перед законом! Не провокуйте виникнення пожеж!

Незначні загоряння спробуйте ліквідувати самотужки. У випадку пожежі - телефонуйте за номером «101».

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.