Ющенка повернули в партію після «інтриг нездар»

Ющенка повернули в партію після «інтриг нездар»
Політрада партії "Наша Україна" своїм рішенням повернула в партію екс-президента Віктора Ющенка та призупинила діяльність київської організації, а також звільнила Сергія Бондарчука з посади голови політради.

Про це повідомила пресс-секретар Ющенка Ірина Ванникова на своєму фейсбуці, пише Свідомо.

За її словами, за це рішення проголосувало одноголосно 54 присутніх з 93 членів політради. Вона підкреслила, що діяльність київської організації призупинено до проведення перереєстрації членів і проведення звітно-виборної конференції, запланованої на 16 березня.

Зранку Київська міська організація виключила голову партії «Наша Україна» екс-президента Віктора Ющенка з членів партії.

26 січня в Києві були спроби паралельно скликати політраду партії. На з’їзді у екс-президента не вистачило людей для кворуму. У рішенні про виключення йдеться про те, що з метою уникнення звіту та відповідальності, за допомогою "підконтрольних йому членів президії" Ющенко блокує скликання з'їзду і намагається в незаконний спосіб узурпувати керівництво партією.

Після того, як Ющенка повернули, він заявив, що його партія монолітна. Про це він сказав журналістам після завершення засідання політичної ради партії, пше Кореспондент.

"Я дуже задоволений. Партія сьогодні підтвердила свою боєздатність. Ми рухаємося до з'їзду, до оновлення своїх статутних документів... Наша Україна монолітна", - сказав Ющенко журналістам після завершення засідання політичної ради партії.

Коментуючи рішення Київської міської організації партії про виключення його з НУ, Ющенко назвав його прийнятим під впливом інтриг всередині партії. "Це все інтриги нездар. Я їх не хочу коментувати, тому що всі рішення з цього питання прийнято політичною радою", - сказав він.

Ющенко підкреслив, що прийняті в суботу рішення політради щодо його керівництва та проведення з'їзду повернули партію до єдності зі стану розколу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
частина пацюків вирішила піти на дно разом з капітаном.
Відповісти
восстание мертвецов - нова серія
Відповісти
Партія "Наша Україна" з її лідером "політичний труп". Граються як малі діти.
Відповісти
Друзі серуть в кукурузі
Відповісти
про цього підара не варто писати\краще забути як кошмарний сон
Відповісти
Останні новини
Ющенка повернули в партію після «інтриг нездар»
10 лютий, 2013, 08:53