Губернатор Волині погрожує начальнику управління звільненням

Губернатор Волині погрожує начальнику управління звільненням
В управління юстиції у Волинській області, імовірно, є махінації з чергами людей.

Про це 11 лютого заявив голова Волинської обласної державної адміністрації Борис Клімчук.

Так, він пригрозив начальнику управління юстиції Ігорю Оксенчуку звільненням.

"Мене тривожить інформація, яка поступає мені по різних каналах з приводу реєстрації прав власності. Рішення, які приймав президент, а потім уряд з цього питання, направлені на впорядкування і на дуже швидку роботу. Дізнаюся, що формуєте черги - підеш з роботи, ти. В тебе там на червень вже записують людей?", - заявив губернатор.

Клімчук зазначив, що деяким особам допомагають пришвидшити черги.

"В мене достовірна інформація, що людей записують на черги. А тих, хто хоче швидко... це достовірна інформація. І твоє щастя, що це інформація з уст цивільної людини, а не слідчого прокуратури. То я просто попереджаю", - мовив чиновник.

Також чільник ОДА наказав своєму заступнику Едуарду Стоєву разом з Оксенчуком одразу після оперативної наради поїхати на місце і "розібратися з базою даних, чергами, організацією роботи".

"Більше нічого не коментую", - сказав губернатор після наради представникам ЗМІ.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Теги: Клімчук
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 5
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Правильно,Борис Петрович.
Хоча я підозрюю, що він не ділиться з Вами?
Відповісти
Темпераментні і досвідчені жінки переконані, що розмір чоловічого пеніса – не головне, головне – вміти ним користуватись. Так і чиновники на таких посадах вважають, що крісло – ще не все, головне - як його використати. Ось і використовують, складаючи черги вже на червень. Там, де виникають навіть незначні проблеми, де хоч існує маленька заковика, навіть не варта уваги, але щось залежить від чиновника, там повинні в кишеню текти гроші. Достоїнство чоловіка рівне ширині жіночої посмішки після сексу, а не тому, скільки там чоловік наміряв собі лінійкою. Так і крісло: не має значення, шкіряне воно, чи з шкірозамінника, а скільки воно може принести. Оксенчук таку оказію використовує прямо, з дитячою безпосередністю. Добре, що такі факти вже дійшли до губернатора, а не лише до ЗМІ.
Відповісти
Я щось не зрозумів паралелей між шириною жіночої посмішки, довжиною та шириною лінійки і шкіряним кріслом начальника... Це все якось тримається купи чи просто - шикарні евфемізми?
Відповісти
Для ЛІАН. Тут написано просто і для розумних людей. Про довжину і ширину лінійки тут не йдеться, а про те, що нею можна щось поміряти. І евфемізмів тут немає: усе названо своїми іменами.
Відповісти
Борис Петрович, попитайте в людей перед якими умовами їх ставлять при прийнятті на роботу, скільки це коштує? Якщо правоохоронні органи закривають на це очі( при тому що достовірно володіють ситуацією)то може Ваше втручання положить цьому "Оксенчуковому безпредєлу" крапку.
Відповісти
Останні новини
Губернатор Волині погрожує начальнику управління звільненням
11 лютий, 2013, 11:07