Луцькі прикордонники почали посилено охороняти кордон

Луцькі прикордонники почали посилено охороняти кордон
З 24 квітня на ділянці Луцького прикордонного загону розпочався основний етап спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2018», який триватиме до 20 листопада.

Про це інформує прес-служба Державної прикордонної служби України.

Ця операція спрямована на протидію та припинення незаконного переміщення через державний кордон підакцизних товарів, контрабанді наркотичних засобів, прекурсорів, зброї, боєприпасів, вибухових речовин та бурштину як у пунктах пропуску через державний кордон так і поза ними.

Окрім підрозділів Луцького прикордонного загону, в операції братимуть участь підрозділи взаємодіючих структур правоохоронних органів, прикордонного відомства суміжної держави з активним залученням громадських формувань та місцевого населення прикордоння.

У ході проведення операції на найбільш активних ділянках кордону та в пунктах пропуску залучаються резерви Голови Держприкордонслужби України, Північного регіонального управління для підвищення щільності охорони державного кордону.

З метою контролю за повітряним простором та місцевістю, яка прилягає до державного кордону будуть використовуватись безпілотні авіаційні комплекси, відомча авіація Держприкордонслужби України та малі прикордонні човни (катери).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
наші прикардоніки не сплять! Охороняють налагоджені схеми...
Відповісти
Останні новини
Луцькі прикордонники почали посилено охороняти кордон
25 квітень, 2018, 19:20