Підозрюваний у викраденні людини в Луцьку – помічник депутата Волиньради

Підозрюваний у викраденні людини в Луцьку – помічник депутата Волиньради
Один з чотирьох підозрюваних у справі викрадення чоловіка поблизу торгового центру «Гостинець» у Луцьку Олег Лисенко виявився помічником депутата Волиньради Анатолія Грицюка.

Про це стало відомо сьогодні, 25 квітня, під час засідання у Луцькому міськрайонному суді.

Під час розгляду клопотання сторони обвинувачення щодо обрання Олегові Лисенку запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою адвокат підозрюваного Володимир Кондратюк просив суд долучити до матеріалів справи деякі документи. Серед них – і копію документу, який засвідчує, що Олег Лисенко є помічником депутата Анатолія Грицюка.

Зауважимо, що дані відкритої бази помічників депутатів обласних та міських рад під назвою «Посіпаки-2» цю інформацію теж підтверджують. Олег Лисенко – один із трьох помічників Грицюка. Інші двоє – Олександр Гриб та Олександр Яценюк.

Під час судового засідання сам Олег Лисенко розповів, що є приватним підприємцем - має фірму, зареєстровану у Варшаві. Проживає чоловік у селі Липини та має двоє неповнолітніх дітей. За його словами, він не був організатором викрадення і має намір максимально сприяти слідству.

Як вже писало Інформаційне агентство ВолиньPost, суддя Михайло Квятковський ухвалив рішення про відмову у задоволенні клопотання сторони обвинувачення щодо обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. На переконання суду, сторона обвинувачення не довела, що жоден з більш м’яких запобіжних заходів не може запобігти ризикам.

Натомість суддя обрав запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Підозрюваний не зможе залишати місця проживання, повинен здати паспорти та носити електронний засіб контролю.

Нагадаємо, що зранку понеділка, 23 квітня, четверо чоловіків на автомобілі Mercedes посадили чоловіка всередину та повезли у напрямку, як згодов виявилося, села Липини.

Згодом стало відомо, що викрадачів затримали. Сьогодні ж, 25 квітня, їм обирали міру запобіжного заходу.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Як це домашній арешт, щоб ще викрадав людей, потрібні найсуворіші покарання за такі дії , звички 90-х потрібно нещадно викорінювати. Та й Грицюка поворушити чи не з його подачі, який помічник такий і депутат
Відповісти
Добре,що суд був в1дкритий,людина яку нибито викрали дв1ч1 судимий за шахрайство перевертень у погонах,колишн1й м!л!ц!ант,ФРАСОЛЮК АНДР1Й ПЕТРОВИЧ.Багато людей постраждали за його оборуток.Хтось його кришуе...Видно,що хлопц1 хот1ли повернути сво1 зароблен1 кошти.
Відповісти
То що там з тєрпілою,хто знає????
Відповісти
Останні новини
Підозрюваний у викраденні людини в Луцьку – помічник депутата Волиньради
25 квітень, 2018, 23:43