Юніори «Волині» виграли всеукраїнський турнір

Юніори «Волині» виграли всеукраїнський турнір
Юніори футбольного клубу «Волинь» (гравці 1997 року народження), повернулася зі Львова із перемогою у всеукраїнському турнірі з футболу.

Вихованці тренера ДЮФШ «Волинь» Ярослава Комзюка переконливо виграли Всеукраїнський турнір «Галицька зима», повідомила прес-служба ФК Волинь.

Поєдинки проходили на засніженому полі стадіону «Духовна академія» у містечку Рудне поблизу Львова. За перемогу змагалися вісім команд із Києва, Львова, Хмельницького та Луцька.

Юні волиняни у груповому турнірі зустрілися із командами «Поділля» (Хмельницький), «Галичина-2» (Львів) та «Відрадний» (Київ). Хмельничан було подолано з рахунком 8:1, львів’ян – 5:0, а киян – 6:0. Перемоги дозволили лучанам кваліфікуватися відразу у фінал. Тут «Волинь» не залишила шансів першій команді «Галичини» – 4:0.

До командного кубку за перше місце підопічні Комзюка додали три індивідуальні нагороди: кращим гравцем турніру визнано захисника Дениса Омельчука, нападником – Артема Дудіка (він забив 6 голів), бомбардиром – Владислава Панькевича (6 голів плюс 3 гольових паси).

Команда іншої вікової категорії ДЮФШ «Волинь», U-17, у січні виборола на цих же змаганнях кубок за IIIмісце, а 15-17 лютого до Львова на «Зиму» поїде команда U-15 під керівництвом Володимира Дикого.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А з якого виду спорту турнір???
Відповісти
В першому абзаці все вказано.
Відповісти
Останні новини
Юніори «Волині» виграли всеукраїнський турнір
11 лютий, 2013, 11:50