Як вибрати чоловічу сумку*

Як вибрати чоловічу сумку*
Сучасна сумка для чоловіків - це не тільки практична річ, але і модний аксесуар.

Чоловічі сумки, як і жіночі, розрізняються за стилями, формою і призначенням. Ми зібрали кілька порад по тому, як вибрати сумку для чоловіка.

4 кроки до вибору ідеальної сумки для чоловіка

1. Визначитися з форматом і для чого вам цей предмет потрібен. Для прикладу, дорожня сумка відрізняється місткістю і практичністю.

2. Стиль: спортивний, повсякденний або діловий. Під кожен випадок існує окремий вид сумки. Тому, якщо вам потрібна сумка для тренувань, не варто вибирати дорожню валізу.

- Мессенджер - так називається вид сумки, яка носиться через плече. У ній багато відділень, а за форматом нагадує аркуш паперу А4. Зручний для планшета, портмоне та інших важливих ​​дрібниць.

- Кейс - призначений для ділових паперів і доречний тільки для роботи.

- Рюкзак - мова йде про повсякденний аксесуар, а не похідне спорядження. На ділі, це стильний аксесуар, в «чоловічому» варіанті - місткий і повноцінно замінює інші формати сумок неофіційного стилю. Виготовляється переважно зі шкіри та її замінників.

- Портфель - більше підійде для ділових цілей, дещо відрізняється від кейса по формі, менше офіціозу.

3. Матеріал. Визначає і термін служби, і його якість. Одним з найпопулярніших є шкіра, її замінники та міцна тканина. Вибираючи шкіряні вироби, покладіть ненадовго на них руку, якщо матеріал зберіг тепло вашого тіла, то це шкіра.

Бавовну або іншу тканину потрібно вибирати тільки в тому випадку, якщо вони якісно просякнуті і тримають форму.

4. Важливі деталі:

- Ручки - вибирайте моделі з додатковим покриттям для ручок, щоб при носінні вони не врізалися в шкіру. Особливо актуальне це правило для дорожніх сумок і портфелів. Неякісні ручки можуть натерти шкіру до появи мозолів.

- Ремінь може бути не у всіх видів сумок. Якщо вам часто необхідно звільняти руки, то наявність ременя - плюс. Вибирайте ремінь широкого формату з м'якого матеріалу. В ідеалі той, що відстібається.

- Шви повинні бути виключно акуратними і рівними, ніяких кривих стібків і ниток, що стирчать.

- Замки/застібки в будь-якій сумці, зробленій якісно,
​​відкриваються/закриваються плавно і без проблем. Немає ефекту заїдання і «зажовування» тканини підкладки.

- Відділення. Вибирайте ту кількість відділень, які відповідають вашим потребам. Наприклад, кишеня для візиток або внутрішнє відділення на замку.

- Колір чоловічої сумки не повинен бути обов’язково чорним, можна вибрати варіації коричневого або темні відтінки під взуття або інші аксесуари.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.