ВО «Свобода» зчепилося з мером Володимира-Волинського

ВО «Свобода» зчепилося з мером Володимира-Волинського
Між міським головою Володимира-Волинського Петром Саганюком (на фото) та волинськими «свободівцями» розгорівся конфлікт.

Так, прес-служба партії опублікувала повідомлення, в якому звинуватила мера у відкритому лобіюванні інтересів місцевих продавців алкоголю.

Мовляв, голос посадовця міг би стати вирішальним під час голосування щодо заборони нічної торгівлі спиртним у місті (для ухвалення проекту рішення не вистачило саме одного голосу, - ред).

«Таким чином, Володимир-Волинський залишився чи не єдиним із міст обласного значення, де дозволено купувати спиртне цілодобово. Можна стверджувати, що боротьбу за тверезе майбутнє володимир-волинської молоді та її здоров'я, з подачі очільника міста, – програно», - пишуть «свободівці».

А 11-го лютого парламентський кореспондент Наталка Пахайчук повідомила Волинським новинам, що народний депутат від ВО «Свобода» Євген Мельник заявив ніби Саганюк хоче дискредитувати його.

Як стверджує нардеп, він попросив у мера приміщення для відкриття приймальні.

Саганюк же, зі слів Мельника, виніс на сесію міської ради питання таким чином: виділення коштів, зокрема 35 тисяч гривень, на ремонт приміщення для громадської приймальні народного депутата. Обранці міської громади відповідне рішення ухвалили. Тепер нардеп Мельник каже, що не знає, що з цим рішенням робити:

«Я вважаю цю ситуацію спробою дискредитувати мою персону. Адже ще до виборів Петро Саганюк всіляко перешкоджав мені, заборонивши проводити зустрічі з виборцями в школах і лікарнях. Тепер цей інцидент, коли було повністю перекручене моє прохання. Я попросив ж тільки кімнату, в якій є стіл, стільці, телефон та Інтернет. Якщо там потрібен ремонт, то я й сам можу його зробити за значно скромнішу суму. Думаю, що вистачить 500-700 гривень», - бідкається нардеп.

Натомість Саганюк каже, що для громадської приймальні Мельника передбачили кімнату, серед тих, що були доступні – у приміщенні, де розташовано декілька структурних підрозділів міськради.

Що ж до рішення ухваленого під час сесії про виділення 35 тисяч на ремонт, то Саганюк переконує, що намагався забезпечити депутату комфортні умови для праці.

«В кімнаті тій треба вікно поміняти, двері. Кімнатка та на третьому поверсі біля архіву і там офіс «Свободи» поряд. Ми зробили все, щоб депутатові було зручно», - розповів посадовець.

Саганюк також стверджує, що не мав наміру дискредитувати персону Мельника.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 4
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дійсно," надзвичайно казкове " ,це місто Володимир
Відповісти
саганюки-клімчуки-сапожнікови----це клан який контролює свій власний бізнес-це насіння януковича-вірні пси.
Відповісти
помилка, або прес-служби, або редакції
посадовець про якого йдеться, як я розумію, міський голова тож він ніяк не може бути депутатом міськради.
він просто теж має право голосу на сесії
або мова про когось іншого
Відповісти
Та про Саганюка. Це просто автор трохи перестарався )) дякую
Відповісти