Дітей, які постраждали в пожежі, хочуть відправити на лікування до США, – Савченко

Дітей, які постраждали в пожежі, хочуть відправити на лікування до США, –  Савченко
Голова облдержадміністрації Олександр Савченко сьогодні, 4 травня, відвідав реанімаційне відділення Волинської обласної дитячої лікарні, де знаходяться троє маленьких мешканців Ковельського району, які напередодні постраждали внаслідок пожежі.

Нагадаємо, що 3 травня 2018 року, близько 17:30 в селі Черемошне Ковельського району трапилась пожежа. Зокрема трирічний хлопчик, його чотирирічний брат та хлопчик 5-ти років отримали термічні опіки 1-3 ступеня, - інформує відділ інформаційної політики облдержадміністрації.

За словами медиків, стан дітей вкрай важкий. Вирішальними для хлопчиків стануть найближчі 48 годин, під час яких намагатимуться покращити динаміку поточного стану.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Для порятунку дітей, які постраждали у пожежі, викликали медиків з Києва

Для того, аби постраждалі діти отримували необхідне лікування та найсучасніші медикаменти, додатково було виділено 190 тис. грн. з обласного бюджету.

"У надзвичайних ситуаціях, коли час іде на хвилини, важливо працювати згуртовано та рішуче для досягнення результату. Саме тому я дуже дякую голові обласної ради Ігорю Палиці за оперативне вирішення питання щодо сприяння у бюджетному фінансуванні на порятунок дітей. Особлива подяка медичному колективу обласної дитячої лікарні, які професійно підійшли до своїх обов’язків і, окрім власних зусиль, залучили провідних фахівців з Києва та Сполучених Штатів Америки, які надають їм відповідні консультації щодо найбільш ефективних методів лікування. Доручив головному лікарю доповідати мені про стан дітей щогодини. Мав розмову з двома народними депутатами України про можливість відправлення дітей на лікування до Сполучених Штатів Америки. Але, звичайно, лише після того, як стан дітей стабілізують і їх можна буде перевозити санітарною авіацією. Молюся разом із батьками та родичами постраждалих дітей за їх найшвидше одужання, - зазначив Олександр Савченко.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молимось разом за одужання маленьких діточок(( Хай наша молитва буде почута!
Відповісти
Останні новини
Дітей, які постраждали в пожежі, хочуть відправити на лікування до США, – Савченко
04 травень, 2018, 14:40