Скромні доходи і дружина-мільйонерка: депутат Була показав декларацію

Скромні доходи і дружина-мільйонерка: депутат Була показав декларацію
Депутат Луцької міської ради Сергій Була минулоріч отримав трохи більше ніж 44 тис грн доходу, але зберігає готівкою тисячі доларів і євро та сотні тисяч гривень. Натомість дружина депутата має мільйонні доходи та кілограм ювелірних виробів.

Про це йдеться в е-декларації посадовця.

Власної нерухомості обранець громади немає. Натомість його дружина Ірина Стецюк є власницею земельних ділянок площею 768 кв.м та 1000 кв. м у Луцьку, а також квартири площею 103, 2 кв. м в обласному центрі Волині. Жінка є співвласницею ще одного житла на 71,4 кв. м у Луцьку.

Цікаво, що із 2012 року жінка володіє виробами із золота орієнтовною масою в 1 кілограм.

Власником єдиного транспортного засобу, згаданого у декларації – легковика Skoda Oktavia 2008 року випуску, також є Ірина Стецюк.

Депутат володіє 33% від загального капіталу, що становить понад 1,48 млн грн, у ТзОВ «Інвест-Сервіс», 33% у ПП «Укрбізнеінвест» (загальний капітал – 335 тис грн). Дружина обранця громади має 33% від загального капіталу (що становить 2, 64 млн грн) в ВТП «Буратіно», 66 % (від 495 тис грн) у ТзОВ «Західноукраїнська Бізнес Ліга», є єдиним власником у ТзОВ «ВБК Звента» із загальним капіталом у 750 тис грн, 65% (від 325 тис грн) в ТзОВ «ЗахідБізнесІнвест» та 25 % від загального капіталу в 25 тис грн ТОВ «Річковий порт «Луцьк».

Минулоріч Була отримав 39 тис грн зарплати від ПТ «Ломбард Добробут» та ще 4, 8 тис грн зарплати за сумісництвом. Його дружина отримала майже 1,5 млн грн доходу від зайняття підприємницькою діяльністю, ще 12 тис грн отримала як зарплату за сумісництвом та 33, 7 тис грн як зарплату за основним місцем роботи.

Чимало грошей депутат та його дружина зберігають готівкою. Так, була має 15, 8 тис євро, 37 тис доларів та 630 тисяч гривень. Його дружина зберігаю «у панчосі» 1,7 млн грн та 23 тис доларів.

Нагадаємо, Сергій Була входить у п’ятірку депутатів міськради, яких намагалася відкликати громада, серед яких також Євгеній Ткачук, Олександр Козлюк, Аркадій Соломатін та Костянтин Петрочук.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 3
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
"У тебя ничего нет,ты голодранец.Жениться надо на сироте".
Відповісти
Так він альфонс! Та ще й який. Мені б таку дружину.
Відповісти
А де декларації інших депутатів, що є заможнішими? Вам той Була не дає постійно спокою, аж нудить.
Відповісти
Останні новини
Скромні доходи і дружина-мільйонерка: депутат Була показав декларацію
07 травень, 2018, 08:12