Чоловік облив жінку водою, за що отримав ножем в груди

Чоловік облив жінку водою, за що отримав ножем в груди
Сімейна сварка на Волині закінчилася ножовим пораненням чоловіка та п’ятьма роками позбавлення волі для дружини.

Стався інцидент у смт. Жовтневе поблизу Нововолинська, повідомили у прес-службі волинської міліції.

Правоохоронці з’ясували, що того вечора у молодій сім’ї виникла суперечка між чоловіком і дружиною, яка закінчилася лікарнею.

Кілька років сімейного щастя у постійних ревнощах. Незважаючи на те, що сім’я уже давно виховувала спільну дитину, чоловік не припиняв ревнувати дружину до інших чоловіків. Кожного разу коли жінка затримувалася хоча б на кілька хвилин на роботі день закінчувався бурхливою сваркою, зазначається у повідомленні.

Цього разу усе почалося за старою схемою. Жінка зателефонувала до чоловіка із проханням забрати із дитсадка доньку, адже вона затримається на роботі. Батько з донькою уже були вдома і близько години чекали на матір. Чоловік випив пива та позираючи на годинник починав вигадувати причини з яких кохана досі не повернулася.

Відчинилися вхідні двері, до помешкання увійшла жінка у захмелілому стані. Знову почалася суперечка. Подружжя увійшло на кухню, щоб їхнього скандалу не бачила дочка. Там дружина не стерпівши образливих слів вдарила чоловіка, який тим же відплатив жінці. Вона не заспокоювалася, тому він схопив з газової плити каструлю наповнену водою і вилив на жінку, яка лежала на підлозі. Це її теж не втихомирило, тому в слід за водою полетіла і сама каструля.

Підвівшись на ноги жінка схопила ніж та викрикнула до чоловіка, щоб не підходив, але це ще більше розлютило його. Як тільки він наблизився, то отримав від дружини удар ножем у ділянку грудей. Від отриманого удару чоловік не втратив свідомості і сам швидко викликав медиків. Дружина допомагала зупинити кров.

Згідно висновку судово-медичної експертизи отримані потерпілим тілесні ушкодження відноситься до категорії тяжких, які є небезпечними для життя.

Як результат, Нововолинський міський суд присудив жінці п’ять років позбавлення волі за те.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 3
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Я б його гада взагалі вбила б.ну прийшла жінка з роботи захмеліла,ну може десь комусь там і дала щось,то чого за це її бити???То його треба було в тюрьму!!!
Відповісти
Ревнуе - значить любить.
Ото вже язва конкрентна попалась чоловiку.
Відповісти
я б тебе шлюха за таке разом з твоїм хахальом закопав
Відповісти