Пустовіт лякає підприємців шаленими штрафами

Пустовіт лякає підприємців шаленими штрафами
Виконувач обов'язків Луцького міського голови Григорій Пустовіт закликає усіх підприємців офіційно працевлаштовувати працівників, адже управління праці отримало повноваження інспектувати підприємців і наслідком цього можуть стати великі штрафи.

Про це під час доповіді начальника управління з питань праці Назарія Ігнатчука 8 травня повідомив Пустовіт.

«Що Назарій Вікторович щойно сказав? Отримали посвідчення інспекторів, які дозволять проводити перевірки підприємств», пояснив Пустовіт. Мовляв, будуть перевіряти, чи офіційно працевлаштовані робітники. Якщо ж комісія виявить бодай одного «тіньового» працівника, на підприємця накладуть чималий штраф.

«111 690 грн зразу, миттєво накладається штраф»,- наголосив Пустовіт. Якщо ж підприємець вирушить не допускати перевірку, доведеться викласти ще «круглішу» суму.

«Будь ласка, не пускайте - 372 300 грн, будь ласка, сплатіть за недопуск перевіряючого», - зауважив посадовець.

«Величезна відповідальність покладається на ваш підрозділ»,- звернувся Пустовіт до Ігнатчука, тому він попросив працівників чесно і відповідально ставитися до обов'язків.

«Назарій Вікторович попередив - ми виходимо на перевірки», - зазначив Пустовіт. Тому він закликав усіх офіційно оформлювати працівників, аби зменшити той сектор тіньової економіки, який нині має місце.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 8
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Поки немає у місті лігитимного і законного міського голови, ці залякування до одного місця!!! У любому суді справи виграшні проти цієї міської ради і їх чиновників!!!
Відповісти
сказав член "Батьківщини" Пустовіт, який отримав за листопад минулого року запрплату і премію у розмірі 70 тисяч гривень.
Відповісти
о це ж маразм, той Порошенко неадикватний вже всіх замахав зі своїми неадикватними штрафами, а сам в овшорі сидить і ніякі податкі не платить...
Відповісти
Пістовіт усіх виведе на чисту воду!!!!!! і розкаже народу де взяв один мільйон на квартиру для 20-ти річної доньки.....
Відповісти
От с*ка, найшов чим пишатися і чому радіти, аби народ до останніх трусів роздіти!
Хай твій хазяїн за своїх посіпак кишенькових прозвітується спочатку, іди оштрафуй!
Хабарники, де рачков? І ви там будете.
Відповісти
Пропоную почати з чиновників міськради, які тримають маршрутки, чи вже пустовіту проплатили?
Відповісти
Першого кого необхідно перевірити так це підприємця Шеремета (Асатарян) в народі чурка, має 8 МАФІВ та три літніх кафе, а офрмлена одна людина Шеремета, з 2012 року однюсінькана людина, а прикриває це бл*дство Висоцька із підприємництва і прищавий прокурор.
Відповісти
пустоцвіт ідіот?
Хто ж такий штраф потягне, який підприємець?
Інспектору, мабуть, страшно буде після такого на вулицю виходити, хіба пустоцвіт ще броньовані мерси їм видасть і 12 муніціпалів за тим мерсом бігати будуть.
Відповісти