Квартири, проценти, зарплата: що в декларації депутата Данильчука

Квартири, проценти, зарплата: що в декларації депутата Данильчука
Депутат Луцької міської ради, керівник адміністративного підрозділу ГО "Громадський рух "Народний контроль" Павло Данильчук не має власної нерухомості, а минулоріч заробив менше 100 тисяч гривень.

Про це стало відомо із декларації посадовця, розміщеної на сайті НАЗК.

Житлом у родині володіє дружина Анна Данильчук, яка є проректором з науково-педагогічної роботи, євроінтеграції та роботи зі студентами. Вона задекларувала дві квартири в Луцьку. Квартирою площею 65,8 кв. м жінка володіє із 1997 року, а минулоріч вона стала власницею ще одного житла площею 74, 8 кв.м.

У 2017 році із доходів у Данильчука - лише зарплата - 98, 9 тис грн від «Народного контролю». Анна Данильчук отримала 197, 4 тис грн зарплати та ще 42, 9 тис грн заробила за сумісництвом. Окрім того, жінка задекларувала майже 29 тис грн процентів, та загалом 339, 1 тис грн спадщини.

Депутат також задекларував готівкові заощадження – він має 20 тис грн та 6 тис доларів. Дружина тримає в банку загалом 350, 6 тис грн та 8 тис доларів. Цікаво, що доларовими заощадженнями дружина депутата "розжилася" минулоріч, адже у попередній декларації їх зазначено не було.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Інші новини теми
Коментарі 6
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну і звідки у Динильчука та його дружини-освітянки такі суми в готівці та на рахунках? З показаними рівнями офіційних зарплат це аж ніяк не збігається. І звідки узялася у 2017 р. немаленьке (судячи з квадратури - не менше ніж на три кімнати) ще одне житло? Таке враження. що кому-кому, а Паші р-р-р-революція явно пішла на користь, що називається - поперло! Тільки от не зрозуміло, з чого раптом?
Відповісти
То не є гроші, вуйку.
Гроші то є понад кількасот тисяч у валюті.
Відповісти
Паша-молодец.все кого мог отправил воевать а сам как справжний Бандуре втик.утилизировал как можно больше лицо у Паштета выкормленное ка к и положено.чем жирнее луцки патриот тем Жизнь патриота Хороша.утилизатор Людей Паштет
Відповісти
то не є гроші.Але чомусь з зарплати я ніяк неможу навіть і близько таких нашкрябати. А пан Данильчук дуже вумний.Добре знає що на себе не можна нічого оформляти.Всі навчились як не на дружин.то на тещу.Морда противна....
Відповісти
Люди ,чому ви всі такі злі?негативні коментарі!Живіть ,насолоджуйтесь життям , не витрачайте час на написання таких коментарів і поганих думок.Всім миру!
Відповісти
почему Паша так толстеет Может пухнет от голода.Поорми пашку патриота из Рук и будет тебе утилизация.Наш през-только Пашка он приведет нас в 13 век и мы все Зажтвем в сараях и бараках.Паша жги.
Відповісти
Останні новини
Квартири, проценти, зарплата: що в декларації депутата Данильчука
08 травень, 2018, 14:10