Продають відомий ресторан у центрі Луцька*

Продають відомий ресторан у центрі Луцька*
У Луцьку продають ресторан кавказької кухні «Шафран», що на вулиці Винниченка, 14а.

Ресторан функціонує вже понад 5 років. За цей час він вже встиг стати своєрідним острівцем Сходу серед традиційного українського міста, місцем, знаковим не лише для мусульманської общини Луцька, а й для багатьох волинян.

Через терміновість продажу ціна ресторану доволі низька – 33 тисячі доларів з можливим торгом. У цю суму входить весь необхідний для роботи посуд, інвентар, устаткування, техніка, меблі, оздоблення, облаштовані літні майданчики тощо. Більше того, у приміщенні є і відповідно декорований діючий камін.









Площа самого приміщення ресторану – 137 квадратних метрів. Є дві гостьові зали – на 60 та 20 місць, а також так званий «куточок» на 10 місць. Тож є можливість відзначати різні святкові події – від невеликих корпоративних вечірок до весіль.









Майбутнім власникам «Шафрану» пощастить і з декором закладу. Адже він не потребує капіталовкладень на ремонт. Тут витриманий східний стиль – позолота, жовті, жовтогарячі та коричневі тони. Усе робили зі смаком та з допомогою знавців східних традицій.

Вже традиційними та улюбленими для відвідувачів стали й «жива» музика і східні танці у «Шафрані», а своєрідною «фішкою» є так званий «куточок султана».





У меню – традиційно багато м’ясних страв, саме заради яких до «Шафрану» приходять постійні відвідувачі. Кажуть, такі можна скуштувати хіба тут або ж на Сході. Проте, є у ресторані і європейська та українська кухні, тож страву до смаку знаходить кожен відвідувач.

Власники «Шафрану» розповідають, що з вимушених причин продають справу, у яку справді вклали душу, натхнення та любов. Тож сподіваються, що зможуть знайти покупця, який продовжить діяльність ресторану згідно з його традиціями. Щоправда, це вже – на розсуд майбутнього власника.

Телефони для контактів: 0970349837, 0950277010.

Пропозицію щодо продажу можна переглянути на сайті OLX.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
і що з того?
Відповісти