«Поки ми живі – бій не програний», - мама онкохворого Романа Гальчика

«Поки ми живі –  бій не програний», - мама онкохворого Романа Гальчика
Онкохворий 3-річний Роман Гальчик, котрий бореться із злоякісною пухлиною головного мозку, наразі продовжує лікування вдома. Чергову хіміотерапію йому не проводять, оскільки у дитини проблеми з печінкою.

Про це в спільноті facebook “Гальчик Рома – боротьба за життя” пише Світлана Гальчик.

Текст допису подаємо без змін і правок:

"Давно не писали новин про Ромчика, знаю, ви всі чекаєте, тому пару слів. Хімію, яку назначили в Україні ми ще не приймали, по багатьом причинам. Я незнаю, чи ми робимо правильно, тому що час не нашу користь, але ми так вирішили. Одна з причин - це хвора печінка. Ви тільки уявіть скільки витримав хімії і радіації мій син, в ньому цілий Чорнобиль, уявіть, що робиться з його органами, якщо я дам зараз хімію, він помре не від раку, а від того, що відмовить організм в боротьбі. Ознак багато, припухші очі, язви на тілі, постійно облизує губи, жовтий язик, вялість, не активний, суха шкіра, нема апетиту і та температура, яку наші лікарі не могли до чогось привязати, це все наслідки хворої печінки, я навіть рукою відчуваю як частина тіла припухша, коли гладжу його по животику.

Але, за тиждень нашого лікування, не буду вдаватись в подробиці якого, дитина змінилась, нема температури, появився апетит, очі відкрились, не такі мутні, язвочки почали підсихати. На понеділок ми записались на УЗД печінки, тоді будемо знати більше інформації.
Наразі ми чекаємо на переклад наших документів на англійську та італійську мови, це буде не раніше понеділка, і люди, наші помічники, чекають на переклади, щоб відправити їх в клініки. Ми віримо, що в нас є другий шанс, другий тайм, другий раунд, незнаю як правильно, тому, поки ми живі бій не програний, і ми маємо міцно стояти на ногах, щоб продовжити боротьбу. Для того ми зараз хочемо відновити сина.

Ми продовжуємо здійснювати мрії Ромчика та наповнювати його життя позитивними емоціями, тому, собака в нас вже є, на рибалку сина вже звозили (навіть піймав рибку, перед тим куплену на ринку, але це ж подія), повітряну кульку Маквіна купили, на трамваї покатали, тепер проситься до звірят у зоопарк, тому чекаємо нагоду, щоб завезти.

Дякуємо всім за підтримку, за ваші молитви, прошу не припиняти молитись за Ромашку, він справжній борець за життя, він дитина подарована нам від Бога, і Господь його береже. Ми віримо, все буде добре, головне не втрачати віру".

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Звісно, батьків можна зрозуміти, усі б до останнього вірили в чудо та... дайте наостанок дитині трохи дитинства, не тримайте його до останнього подиху в трубках... Хай хоч щось побачить в цьому світі, окрім лікарні...
Відповісти
Останні новини
«Поки ми живі – бій не програний», - мама онкохворого Романа Гальчика
09 травень, 2018, 09:50