Волинян-туристів запрошують змагатися на «Добровольці». ВІДЕО

Волинян-туристів запрошують змагатися на «Добровольці». ВІДЕО
25-го січня розпочалося зголошення учасників зимових екстремальних туристичних змагань Стежками Героїв «Доброволець – 2013» імені Клима Савура.

Турнір відбудеться 23-34-го лютого на території Полісся – в Березнівському районі, Рівненської області, а його маршрут пролягає історичними місцями боротьби Української Повстанської Армії, йдеться на сайті «Добровольця».

Головна мета змагань - вшанування геройського чину всіх борців за незалежність Української держави. Окрім того змагання ставлять собі за мету популяризувати серед молоді здоровий спосіб життя та спорт.

Для того, щоб прийняти участь у змаганнях необхідно сформувати команду з 3-5-и осіб, ознайомитися із положенням про змагання та до 21-го лютого заповнити зголошення, що завантажене на сайт змагань.

Команди, що приймають участь в змаганнях, за 24 години мають подолати у повному складі маршрут протяжністю близько 70-ти кілометрів, відзначаючись на контрольних пунктах (КП).

Про обсяг призового фонду організатори поки не повідомляють, але опублікували на сайт змагу інформацію про те, що спонсорами турніру стали два туристичні магазини.

«Це не останнє збільшення призових. Із залученням нових партнерів та спонсорів призовий фонд змагань й надалі буде рости», - стверджують організатори.


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 16
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Нема їм що робити!!!Краще б допомогли пенсіонерам та простим бідним людям.
Відповісти
А шо це ти тут пишеш? Не має що робити!!!Краще б допомогла пенсіонерам та простим бідним людям.
Відповісти
А чому видання не поставило рекламну зірочку? Адже це піар Гузя!!!
Відповісти
А ще учасники змагань будуть розстрівати портрети Кононовичів. Вони завжди так роблять, чого ви про це не написали?
Відповісти
Шановні організатори, а скільки команд уже зареєструвалось? Просто цікаво,наскільки активно молодь долучається до таких змагань?
Відповісти
Ось тут перелік зареєстрованих (на даний момент) команд http://dobrovolec.org.ua/?page_id=92
Відповісти
Нема що робити? коментуєте? Не тратьте часу на дрібниці, краще зареєструйтеся і випробуйте свої ноги а не язик!!!
Відповісти
Дуже хороші туристичні змагання! Рекомендую, але тільки сильним і тілом і духом! Беру участь уже 3-й рік і можу сказати, що це дійсно випробування! Емоції, які отримуєш на змаганні потім цілий рік не полишають... Це щось незабутнє, те, до чого ти хочеш повернутися знову і знову..
Доброволець - ми йдемо!
Відповісти
меня етот детський лепет достал! бандеровщину розвельи! Ничьо, скоро Януковичь вас прикроєт! І пенсию всем повишит!
Відповісти
Дайош ПАКРАЩЄННЯ!!!
Відповісти
шановне панство, звертаюсь до вас як до виду "людина розумна"!
облиште пусті балачки про піар і допомогу пенсіонерам. пора допомагати молоді,яка гине від впливу алкоголю, тютюну та наркотиків! Людей похилого віку багато,і якщо жити за принципом "не буду цього робити краще допоможу пенсіонерам", то непомітно і до нас прийде старість, так тільки от не буде що з молодості згадати. та і про пенсіонерів наша влада турбується найбільше, бо це люди із нестійкою психікою на яких можна вплинути мізерною надбавкою до пенсії і вони проголосують за месію, яка, Як часто виявляється, за пухом і пір'ям роги ховає. Тому закликаю всю активну, розумну молодь сідати на "ЛІСАПЄт" і прямувати у напрямку Рівненщини на "Доброволець", а за пенсіонерів не турбуйтесь, у них є служба догляду за пристарілими!
Відповісти
Дійсно, нашо турбуватись про похилих українців, краще позайматись піаром Гузя та поригати на "Бандерштаті"
Відповісти
З нестійкою психікою люди, на яких можна вплинути-це оті дітлахи 14-16 років, з яких ви формуєте свої осередки в Колках, Рожищах та Ківерцях. Майте совість, пожалійте чисті дитячі душі, не робіть з них підгузників!!!
Відповісти
Не заздірть тим дітям, які можуть бути "підгузниками". Дуже рада, що ви слідкуєте за розбудовою організації) коли дуже бажаєте - можете долучатись до них! а організація - молодці, єдина правильна структура в місті,яка дає щось більше ніж пусті обіцянки. І не окуповує приміщення в навчальних закладах, як молоді регіони....
Відповісти
Ага, тільки через суд вигнали підгузників з того приміщення, яке вони свого часу окупували!!!
Відповісти
Саме цікаво, що УПА зародилося у нас на Волині (на Турійщині). А якісь там змагання проводять у рівненській області.
Відповісти
Останні новини
Волинян-туристів запрошують змагатися на «Добровольці». ВІДЕО
13 лютий, 2013, 16:47