Терористи «ДНР» хочуть обміняти Рубана

Терористи «ДНР» хочуть обміняти Рубана
Бойовики «ДНР» внесли Володимира Рубана, підозрюваного у підготовці теракту у Верховній Раді, до списків для обміну заручниками.

Про це заявив очільник Служби безпеки України Василь Грицак під час брифінгу у Черкасах, - передає ТСН.

«Володимира Рубана заявили до обміну. Донецька сторона включила до списку тих, в обміні кого вони зацікавлені», - повідомив він.

За словами Грицака, це говорить про те, для кого він справді є цінним.

Нагадаємо, раніше керівника Центру визволення полонених «Офіцерський корпус» Володимира Рубана затримали на лінії розмежування в зоні проведення антитерористичної операції. Він прямував з окупованих територій, і в його вантажі знайшли зброю та боєприпаси. Переговірнику закидають підготовку терористичного акту і незаконне володіння зброєю.

Згодом у змові з Рубаном звинуватили нардепа Надію Савченко. 22 березня Верховна Рада зняла з Савченко недоторканність і схвалила притягнення до кримінальної відповідальності та арешт.

Савченко звинувачують у підготовці масштабного теракту проти керівництва країни з метою державного перевороту. Голосувати проти Савченко переконало депутатів 30-хвилинне відео. На ньому вона разом зі своїм спільником Володимиром Рубаном в деталях планують терористичну атаку з тисячами жертв у Києві.

23 березня Шевченківський районний суд Києва обрав для Савченко запобіжний захід у вигляді двох місяців за ґратами, а нардеп оголосила голодування. 10 квітня співробітники СБУ обшукали квартиру Савченко. 17 квітня вона дала свідчення на поліграфі.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
Терористи «ДНР» хочуть обміняти Рубана
12 травень, 2018, 18:09