На Волині кандидат в депутати знявся на користь іншого

На Волині кандидат в депутати знявся на користь іншого
Кандидат у депутати обласної ради від партії «Справедливість» у 37 окрузі (Луцьк) Валентин Козловський, зняв свої кандидатуру на користь іншого кандидата – Олександра Лазорка.

Про це Валентин Козловський повідомив 13 лютого під час прес-конференції.

Він зазначив, що зняв свою кандидатуру 11 лютого. Своє рішення мотивував тим, що вважає «більш логічним рішенням, аби виборці, які його підтримували віддали свої голоси за Олександра Лазорка, оскільки кандидат є цілеспрямованим і може зробити значно більше», аніж міг би зробити Козловський. Зокрема, у сфері створення робочих місць для молоді.

Екс-кандидат каже, що його рішення визнати перевагу саме Лазорка, а не іншого кандидата, сформували друзі, публікації у ЗМІ, коло оточення.

«Мені самому хотілося би попробувати попрацювати депутатом, оскільки досвід, який я набув у молодіжних організаціях, був би корисним. Але я багато думав над тим, що я зможу реально зробити для області. Я порівнював себе з іншими, зокрема, Лазорком, і вирішив зняти кандидатуру. Буквально в останній день я подав заяву», - додав Козловський.

Екс-кандидат у депутати є членом партії «Справедливість», яка його і висунула. Він каже, що партійність змінювати не збирається і технічним кандидатом себе не вважає.

«Кожен з нас міг подати документи. На тому етапі життя я прийняв таке рішення. Сьогодні я переосмислив своє рішення і вирішив знятися. Те, що мені будуть закидати, що я був технічним кандидатом – право кожного. Я можу засвідчити, що технічним кандидатом я не був і є особистістю, людиною, яка хоче змінити життя в області на краще», - додав Козловський.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 31
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
прізвище відповідає дійсності
Відповісти
ДЕШЕВІ ПОНТИ)))
Відповісти
Справді прізвище відповідає реальності, тепер членам комісій із за цього КОЗЛОВського потрібно буде години 4 сидіти і проштамповувати - кандидат вибув на всіх бюлетнях - ........ пі пі пі....
Відповісти
Давай тепер поплачимо і пожаліємо всіх людей які змушені виконувати свою роботу.... о ні їм доведеться працювати(( це ж жахливо\
Їм за це гроші платять!
Відповісти
бідні члени комісії, айайай, як жеж вони змучаться...та пофіг, насправду на то їм і гроші платять, як то кажуть хто на що вчився!
Відповісти
Коли вже припиниться ця продажність? Ну не можна ж як повія продаватися! І скільки ці олігархи будуть з нас відверто насміхатися, як з продажних потаскух.
Відповісти
меньше кандидатів - краще...Лазорко не найгірший вибір...нормальний мужик...щось в ньому є)
Відповісти
Є в ньому, є. Ти, головне, потім не спльовуй...
Відповісти
шановний, а звідкі вам відомо, дозвольте поцікавитись, який насправді Лазорко, чогоб це "спльовувати" -і це головне. От 80% всіх Вас навіть й на 10% не знають, що насправді робить Лазорко, і яких зусиль це йому коштує. І не питайте мене, так я особисто знаю, так, реально він зробив одну добру справу, про яку я і не тільки, буду пам'ятати завжди. Мужик більш ніж нормальний, так що, не знаєте, то не триндіть!
Відповісти
А я і не знав що такий є
Відповісти
Лошара мі кантара
Відповісти
Мені здається, що Лазорко єдиний адекватний кандидат і голосувати потрібно за нього, бо про решту навіть і не чув хто вони і чи щось взагалі роблять для нас...
Відповісти
підтримую на всі 100%
Відповісти
ті хто кричить що той то і той злодій і продажний-самі найперші вкрадуть і пограбують! так що закрийте рот і виживайте на одну зарплату!!!! висуватись-зніматись-------ПРАВО кожного, а люди мають виббрати одного достойного!
Відповісти
моя жінка працює в садочку, так от Лазорко, подарив діткам дуже достойні подарунки, не для "галочки", а іграшки розвиваючі, моторику, увагу, і таке інше. Так що, О.Лазорка, хоч вічутно шо він є такий, а всіх інших лише з вчора клеїти на під'їзди стали...
Відповісти
Нефиг здесь использовать такие Коментарии штабисты.
Комментарий от людей отличается от штабистов.
Хотите качественные Комменты без палева?
Без проблем 5$ за коммент! Вам напишут
Відповісти
ой я бачу тут сильно розумні зібрались, я сказав лише те що знаю точно, а ти я бачу заробити хочешь ?...
Відповісти
Лазорко як і горезвісний зрадник Павлиця - пахани еврея Коломойського - головного "українського" багатія-жуліка. Рейдерська група "ПРИВАТ" через свої кандидати-"прокладки" пробує монополізувати Волинь, і їм це швидше получиться, бо тупий піпл все зхаває.
Відповісти
Вот комментарий от человека! Все правильно написано!
Відповісти
Я також чув, про добрі діла Лазорка, що він допомагає не лише дітям, але і ветеранам, пенсіонерам. Ми хоч зарплату можемо подекуди достойну получіти, а пенсіонери виживають на самі копійчини.
Відповісти
Колян премії в Лазорка тобі не випишуть!
Краще напиши про те як Лазорки в Луцьку фірми розвалюлювали.
А потім діти цих пенсіонерів без роботи лишилися.
Відповісти
хаха, ви тут пишете хто добрий, а хто так собі. А звідки ви знаєте, які плани кожен з них має добравшись до "крісла"? Пройдуть вибори і як завжди буде видно, хто кідав слова на вітер.
Відповісти
Ребят. А ти бачу настроєний проти Лазорка. Тоді питаннячко: Хто тобі платить?????
Відповісти
Ребят. Ти прав, не випишуть! За однієї причини, я на нього не працюю. Але якби була б така можливість, не упустив би. І голосувати буду тільки за нього. Про ту допомогу, яку він надав для моєї сім'ї ніколи не забуду. І не тобі розумному судити. І тобі мені про це говорити.
Відповісти
Кому він потрібний той Лазорко????Бабублькам,хіба що,так бабулькі цей сайт не читають,штабісти попуститься!!!!
Відповісти
вечно ти всюди лізишь, заманала всіх, йди вари борщі, ти то що тут робишь дівко?!
Відповісти
дійсно, всіх достала зі своїми недолугими комментами!
Відповісти
Так би кожен зробив! То ж знають шо більше нама за кого голосувати крім Лазорка! Ні про кого нічого не було чути, ніхто нічого не робить і не обіцяє! А от Лазорка вже декілька років чути! Складається враження, що це взагалі єдиний кандидат на виборах! Голосую за нього!!!
Відповісти
Лазорко декілька років чути? Що чути що він крав, то це чути
Відповісти
Точно, вибори одного кандидата!
Відповісти