Волинські аграрії організували перший дитячий міні-футбольний турнір. ФОТО

Волинські аграрії організували перший дитячий міні-футбольний турнір. ФОТО
У Луцьк з’їхалися маленькі футбольні зірки з різних сіл Волинської та Рівненської областей, аби взяти участь у дитячому міні-футбольному турнірі «Кубок СПАСу».

Ініціатором та організатором змагань виступила громадська спілка «СПАС».

Відтак, у суботу, 12 травня, на стадіоні СНУ імені Лесі Українки змагалися п’ять дитячих команд: ТзОВ «Городище»(с. Городище, Луцький район), «Несвіч» (с. Несвіч, Луцький район), ФК «Вілія» (смт Млинів, Рівненська область), «Камазік» (с. Острожець, Рівненська область, «KӦRNCHEN» (с. Підлозці, Рівненська область).

Футбольний турнір розпочався із представлення команд та вітальних слів організаторів та гостей заходу.

Представник виконавчої дирекції ГС «СПАС» Сергій Возняк привітав усіх учасників турніру та побажав чесної спортивної боротьби, а вболівальникам - незабутніх емоцій.

«Можливо, сьогодні ми спостерігаємо за грою майбутніх гравців національної збірної України з футболу. Ми і надалі сприятимемо подальшому розвитку і популяризації футболу, здорового способу життя серед дітей, підвищенню рівня спортивної майстерності дитячих футбольних команд», - зауважив Возняк.



Один із засновників спілки, заступник директора ТзОВ «Городище» Олександр Никонюк, зазначив, що проведення футбольного турніру свідчить про те, що членам спілки є чим гордитися не лише в аграрній сфері, а й у спортивній.

«Ми хочемо зробити такі турніри регулярними, можливо, навіть і з інших видів спорту. Хочу побажати усім гарної гри, надій на перемогу», - зазначив аграрій.



А директор підприємства ТОВ «Хавест-Агро» Андрій Ясниський побажав усім хорошої та чесної гри та перемоги найсильнішим.



Учасники змагань боролися, аби отримати кубки, медалі, грамоти та цінні подарунки. Переможці турніру одягнуть професійну футбольну форму, яка допоможе їм і надалі перемагати суперників.



Один із організаторів заходу, представник Федерації футболу України Ігор Лещенко розповів командам про регламент проведення змагань та побажав чесної та справедливої гри усім учасникам.



Загалом провели 10 матчів (тайм по 10 хвилин, перерва – 5 хвилин). Напруга з кожним матчем все зростала, адже перемогти хотіла кожна команда.

Дмитро Навроцький грає футбол з п’яти років. У ФК «Вілія» у нього дуже відповідальна позиція – воротар.

«Сьогоднішній турнір мені дуже подобається, полюбляю брати участь у таких змаганнях. Є можливість позмагатися та покращити свою майстерність. Будемо стояти до кінця!», - каже хлопець.



13-ти річний Олексій Левенець гравець команди ТзОВ «Городище» грає у футбол уже упродовж 5 років. Каже, що таких турнірів, як сьогоднішній, потрібно організувати якомога частіше:

«Це, в першу чергу, здоровий спосіб життя. А ще це дуже багато емоцій, жага до перемоги, випробовування себе. Хай і переможе найсильніший, але потрібно старатися до кінця, грати усією командою, викладатися на усі 100 %!»





У результаті змагань перше місце та заслужену перемогу у дитячому міні-футбольному турнірі здобула команда ФК «Вілія» (смт Млинів, Рівненська область).



Друге місце у турнірі виборола команда ТзОВ «Городище» (с. Городище, Луцький район).



А третє місце здобула команда «KӦRNCHEN» (с. Підлозці, Рівненська область).




Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Молодці, що організували такий турнір. Діти дуже раді.
Відповісти
Останні новини
Волинські аграрії організували перший дитячий міні-футбольний турнір. ФОТО
13 травень, 2018, 15:05
Обличчя «Lutsk Food Fest». ФОТО
13 травень, 2018, 14:16