Депутати обурені тим, що з мерії не звільняють Рачкова

Депутати обурені тим, що з мерії не звільняють Рачкова
Депутати Луцької міської ради цікавляться тим, чому заступник Луцького міського голови Олександр Рачков досі не звільнений і чому питання про його звільнення досі не винесли на розгляд сесії.

Про це йшлося 14 травня під час позачергової сесії Луцькради.

Під час розгляду проекту рішення про зміни до складу виконавчого комітету депутат Артем Запотоцький запитав у секретаря Луцької міської ради Григорія Пустовіта, чи існує заява Олександра Рачкова про звільнення.

Пустовіт підтвердив, що така заява від Рачкова надійшла. Тож депутати поцікавилися, чому тоді Рачков досі офіційно працює заступником Луцького міського голови.

«За такі речі треба бити по руках, на яких вже висять кайданки», - сказав Запотоцький.

Його підтримала і колега Юлія Вусенко. Вона зауважила, що лучани платять зарплату людині, яка написала заяву на звільнення.

На це Пустовіт сказав, що розгляд заяви Рачкова наразі не на часі. «Дочекаємося. Зараз ми не розглядаємо заяву, давайте дочекаємося звинувачення», - сказав він.

Нагадаємо, що 25 квітня, на хабарі затримали посадовців луцької мерії та голову суду.

Все розпочалося з обшуку кабінету заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова.

Згодом слідчі дії продовжилися надворі, на стоянці біля мерії. Як стверджують джерела Інформаційного агентства «ВолиньPost», Рачкову нібито передали гроші, які він заніс до кабінету. Після цього до кабінету зайшли представники Департаменту захисту економіки Нацполіції.

У справі фігурують також головний архітектор міста Луцька Леонід Герасимюк та представник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Луцької міської ради Юрій Маслюк.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 7
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А що уже є рішення суду про те, що Олександр Леонідович дійсно хабарник, чи може офіційна предява правоохоронних органів? Наскільки відомо, при обшуках ні в кабінеті, ні вдома, ні в машині нічого не знайшли. То за що звільняти? Спочатку, мабудь, треба довести звинувачення, ні?
Відповісти
Чому він не сидить?
Відповісти
Ну хоча б тому що він сам написав заяву.
Відповісти
Проста людина подає заяву і її звільняють, а тут ця санта-барбара може тривати роки, а потім ще й відсудить незароблене...
Відповісти
А коли позвільняються ці гниди, що захопили владу в місті?
Відповісти
Брав щоб жити як уявляв.стіко в позі дзю стояв щоб брати а зараз піти..всі беруть чого гойсмана не судять..і тд..єсть загатовочкі даже на таке..лохтората актівного вже менше..хавє це не уверєрєнно..а пацан малаток..вот років десять назад..а так за пару кусків зашкварили..всьо на адвокатів.суддів.лікарства.
Відповісти
До чого тут вирок, людина пише за власним бажанням
Відповісти
Останні новини
Депутати обурені тим, що з мерії не звільняють Рачкова
14 травень, 2018, 10:43