10 чудових маркетингових ідей з використанням наклейок*

10 чудових маркетингових ідей з використанням наклейок*
Одні з найкращих маркетингових кампаній в світі були реалізовані за допомогою наклейок. Це може бути оригінально і змушує людей привернути увагу до того, що потрібно вам. Такий маркетинг сприяє підвищенню рівня обізнаності потенційних клієнтів про бренд. У довгостроковій перспективі це означає більш високий дохід і додаткові конкурентні переваги. Замовити будь-які варіанти рекламних матеріалів ви можете у компанії Printland. Ознайомтеся з 10 прикладами того, наскільки винахідливо маркетологами можуть використовуватися наклейки.

Приклади «креативу з наклейками»
Ось як були використані стікери деякими комерційними та громадськими організаціями:
• Допомога бездомним. В рамках цієї кампанії на сміттєвих баках з'явилася інформація про харчову цінність їжі, яку викидають люди. Це було зроблено, щоб привернути увагу до тяжкого становища бездомних людей.
• Техпідтримка IBM. IBM хотіла продемонструвати, що її технічна підтримка настільки хороша, що навіть перетворилася в самостійну компанію. Для цього на дверях кабінетів з'явилися відповідні стікери. Мета - зміцнення корпоративного духу співробітників.
• ALC Computer. Компанія розмістила маленькі рекламні наклейки на тильних сторонах мишок в інтернет-кафе для просування своїх товарів і послуг.
• Червоний Хрест. Чи знаєте ви, що робити в екстреній ситуації? Червоний Хрест хотів підвищити обізнаність про надання першої допомоги. Для цього на підлозі з'явилися наклейки із зображенням людини, якій стало погано.
• Calle Soccer. Для просування бренду на знаках пішохідного переходу з'явилися наклейки із зображенням м'яча. Склалося враження, ніби крокує по переходу чоловічок одночасно грає з м'ячем.
• Mini Cabrio. Великі наклейки зображували автомобіль з видом зверху. Замість даху був вільний простір. Наклейка розташовувалася навколо різних об'єктів: диванів, стільців, столів, дверей ліфта і т.д.
• Stamina. Компанія просувала свій інтимний гель за допомогою наклейок, розташованих навколо замку автомобільного багажника.
• Збереження води. В рамках соціальної кампанії до каналізаційних люків домалювали ланцюжок. Це показувало, наскільки важливо берегти воду.
• Sweet Pete's. Магазин велосипедів Sweet Pete's просував свій бренд і одночасно нагадував про необхідність захисту на дорозі. Для цього на бічних стеклах автомобіля кріпилися наклейки із зображенням дитячої голови в велосипедному шоломі.
• Gold's Gym. Тренажерний зал закріпив на дверях ліфтів наклейки із зображенням повної людини, який через свою вагу не може вибратися з шахти при надзвичайній ситуації.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
10 чудових маркетингових ідей з використанням наклейок*
16 травень, 2016, 12:59