На цьому не попіаришся, – атовець про «заминки» з коштами на центр реабілітації

На цьому не попіаришся, – атовець про «заминки» з коштами на центр реабілітації
Очільник волинського осередку "Національного корпусу" Андрій Д'яченко пояснив, чому "проукропівська" більшість Луцькради не поспішала голосувати за виділення коштів для центру реабілітації атовців.

Про це він розповів у коментарі Інформаційному агентству ВолиньPost.

Д'яченко зауважив, що необхідність створення центру для реабілітації атовців начебто ніхто й не ставить під сумнів.

"Варто почитати коментарі будь-якого провладного посадовця. Всі двома руками "за", всі хочуть "допомогти" героям, але далі починається найвеселіше, як дитяча гра в гарячу картоплину", - каже атовець.

Однак на практиці міська влада не хоче братися за побудову центру і вимагає грошей з держбюджету, Кабмін не хоче фінансувати, поки міська влада не зробить перший крок, тож виникає замкнене коло.

"За цим можна було б спостерігати, як за черговим політичним ігрищем тільки от заручники - живі люди. Люди, яким реально набридло, що з 2015 року їх проблема відкладається в довгий ящик через те, що міняються секретарі, владні команди і кожен хоче пропіаритись на болючому питанні. Я здогадуюсь, чому нинішня укропська більшість не хоче братися за побудову центру. Бо збудований він буде мінімум за рік, а там може влада помінятись і пропіаритись не вийде. А дворик чи шмат дороги можна зробити за місяць-два, непогано заробити на відкаті та ще й урочисто перерізати стрічку перед камерами", - сказав він.

Тож під час сесії атовці фактично змушені були "продавлювати" питання, блокуючи виходи із сесійної зали.

"Як бачимо, це єдиний спосіб, який змушує нинішніх знахабнілих від відчуття безкарності депутатів рахуватися з нашими потребами", - підсумував він.

Нагадаємо, 14 травня депутати Луцькради після тривалих обговорень та блокування роботи таки виділили 5 млн грн для початку робіт з реконструкції частини приміщення КЗ «Луцький центр первинної медико-санітарної допомоги», де планують облаштувати Центр реабілітації учасників АТО.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 0
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Останні новини
На цьому не попіаришся, – атовець про «заминки» з коштами на центр реабілітації
16 травень, 2018, 16:33