У Луцьку відмовились демонтувати незаконну рекламу

У Луцьку відмовились демонтувати незаконну рекламу
На території Луцька розмістили без дозволів 16 рекламних конструкцій, проте члени виконавчого комітету відмовились голосувати за проект рішення, який передбачає демонтаж цих конструкцій.

Про це стало відомо 18 травня під час засідання виконкому міської ради.

Директор КП «Луцькреклама» розповів, що на вулиці Ковельській та Винниченка розмістили рекламу без відповідних дозволів, тож вона потребує знесення.

Йдеться зокрема про два банери, розміщені на вулиці Ковельській, 22 із сюжетом «Посуд», а також банер та три рекламних прапорці на опорі перед будинком розміром 0,5 м х 1,0 м із сюжетом «Вікна. Двері». Власниками вказаних рекламних конструкцій є фізичні-особи підприємці Арент Володимир та Ярощук Ірина.

За цією ж адресою на фасаді будинку розміщено чотири банери, що містять зображення меблевої продукції, а перед будинком розміщено три рекламні прапорці із сюжетом «eTachki.com». Власниками вказаних рекламних конструкцій є Товариство з обмеженою відповідальністю «Авіва» та Товариство з обмеженою відповідальністю «Автоділ».

Аналогічна ситуація склалася на вулиці Ковельській, 4, де на фасаді будинку розміщено кронштейн та два банери у віконних отворах із сюжетом «Аптека». Власником вказаних рекламних конструкцій є Товариство з обмеженою відповідальністю «Подорожник Волинь».

В центрі міста на вулиці Винниченка, 47 на фасаді будинку розмістили рекламний банер розміром 3,0 м х 10,0 м та дві виносні конструкції типу «штендер» розміром 0,7 м х 1,0 м із сюжетом «ШвидкоГроші». Власником вказаних рекламних конструкцій є Товариство з обмеженою відповідальністю «Споживчий центр».

Після кількох спроб проголосувати за проект рішення члени виконкому таки не підтримали його, адже не вистачило голосів. «За» проголосували семеро, один відмовився голосувати, один утримався.

«Як? Місто має бути рекламою завішене? Ми боремося з такою рекламою, а члени виконкому не голосують за це», - обурився депутат Павло Данильчук, мовляв, концепція міста передбачає очищення від таких конструкцій.

Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 1
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Проплачено.
Відповісти