Вандали зламали дерево, посаджене в Луцьку на честь загиблого Героя

Вандали зламали дерево, посаджене в Луцьку на честь загиблого Героя
У парку Героїв Майдану та Небесного Легіону невідомі зламали дерево, посаджене родиною загиблого бійця роти спецпризначення «Світязь» Максима Ляшука.

Про це у Facebook повідомив волонтер Руслан Теліпський.

«А кілька днів тому хтось зламало іменний клен Максима, що висадила його сім'я у парку Героїв Майдану та Небесного Легіону за РАЦСом на вічну пам'ять про вірного сина свого народу...» - йдеться в дописі.

Довідково:

Вчора, 18 травня, свій 29-й день народження міг би святкувати воїн світла, летейнант міліції, командир взводу № 2 Роти патрульної служби міліції «Світязь» УМВС України у Волинській області Максим Ляшук (позивний «Яр»).

Закінчив Луцький інститут розвитку людини «Україна» за спеціальністю «фізична реабілітація». Відслужив строкову службу в ЗСУ, по демобілізації — міліціонер спеціальної роти судової міліції «Грифон». Працював помічником оперуповноваженого відділу швидкого реагування «Сокіл». Після того — командир взводу № 2, рота «Світязь».

Брав участь у боях за Іловайськ. Загинув 29 серпня у «зеленому коридорі» поміж селами Новокатеринівка та Горбатенко. В автобус «Світязя» влучив снаряд, загинуло 6 бійців, серед них Мирослав Столярчук. 2 вересня 2014-го тіла 88 полеглих привезені до запорізького моргу. Як невпізнаний герой тимчасово похований на цвинтарі Запоріжжя. Упізнаний за тестами ДНК.

Похований в селі Острожець.

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі під час російсько-української війни нагороджений орденом «За мужність» III ступеня (9.4.2015, посмертно).


Бажаєте дізнаватися головні новини Луцька та Волині першими? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram!
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі 2
  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
тварям руки поламати!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Відповісти
Останні новини
Вандали зламали дерево, посаджене в Луцьку на честь загиблого Героя
19 травень, 2018, 00:09